Svar til: Gift mand mødt single kvinde

#26863

Hej Tjok

Er der noget med, at du er lidt for meget ‘inde i’ andre mennesker … ja, det kommer til at lyde lidt forkert … og lidt for lidt i dig selv?

På mig virker det, som om du tilbagevendende bliver lidt offer for andres behov. Du efterkommer din hustrus ønsker om nul intimitet omend med lidt protest. Du er meget optaget af din datters ve og vel som skilsmisebarn, selv om du og din hustru jo sådan set er blevet skilt og er gået hver til jeres, men alligevel lever sammen. Du er meget optaget af at imødekomme din kærestes forslag og sammenflytning… ja, du vil endda gerne opsluges af hendes familie og alt omkring hende (min formulering). Du bruger virkelig megen tid på at rose de input, du får. Du får forslag fra en bruger om at flytte i noget, der er dit eget, men der vil du mene, at du aldrig vil komme til at være. Det virker helt symbolsk på mig. Måske er det bare mig, men jeg synes, at jeg ser en tråd. Manden der ikke vil være i sig selv, fordi andres behov overvælder ham. Måske kan du genkende noget? Måske er det bare mig, der kan genkende sider af mig selv 🙂

Jeg forstår til fulde, hvis du har mistet dig selv undervejs i denne ørkenvandring af et samliv. Men jeg vil advare dig om ikke at fortabe dig for meget i drømmene om et nyt liv. Hvem ved om din datter synes, at det vil være en god idé at flytte sammen med en fremmed lige så hurtigt, som det lader til, at din kæreste har brug for, at det skal gå? Jeg er lidt bekymret for, at du ryger ud i endnu større problemer, end dem du allerede har, hvis du kaster dig for hurtigt i armene på din ny kæreste. Selv om det er forståeligt, når du er sulten som en ulv. Din datter vil måske have størst gavn af at leve alene sammen med dig, når/hvis I bliver skilt. Måske to år. Måske mere.

Din største udfordring er vel at begynde at tale med din hustru om, at det nok er bedst at finde en mindelig løsning på, hvordan I får skilt alting ad. Her tror jeg, at du skal starte, hvis du – efter min måske lidt håndfaste anbefaling – skal finde dig selv frem igen og gøre det sværeste af alt – sige sandheden til din hustru. Og tænk nu hvis hun pludselig vil alting med dig, når du vil skilles. Inklusiv sex. Hvad gør du så? Og hvad gør du, hvis din datter vender sig mod dig og samvær med dig, når du får en ny kæreste lidt for hurtigt efter din datters og din kommende ekskones mening?

Med venlig hilsen

/ Martin Østergaard