Svar til: Gift mand mødt single kvinde

#26829
level
Deltager

Hej Tjok.

Det er ikke nemt at skulle tage en beslutning om at gøre sine børn til skilsmissebørn. I dit tilfælde kunne man tænke at – herre Gud – hun er voksen om få år, så længe kan man vel holde ud at blive sammen.
Jeg er nu sikker på din datter nok fornemmer den manglende kærlighed mellem dig og hendes mor, og jeg er enig med de andre tråddeltagere som skriver, at det vel ikke er det man ønsker at ‘lære’ sine børn om parforhold.
Jeg er sikker på du er en sindsygt god far. Jeg tror ikke du bliver en bedre far af at ofre din egen lykke/dit liv, for dit barn, i det forhold du beskriver – tværtimod.

Mere praktisk tænker jeg, at du vel IKKE skal gå fra din kone FORDI du har mødt en anden. Det handler om hvad du vil med dit liv? Du skal vel gå fra hende i anerkendelsen af at din kones og dit forhold er dysfunktionelt/dødt for jer begge? Det lyder som om du har prøvet at få det til at fungere, i mange år. Det lyder som om din kone synes det er en fin løsning, og at hun har det som hun gerne vil have det. Det er bare på bekostning af din lykke …

Har du overvejet at, i første omgang, finde en bolig til dig selv (med plads til din datter selvfølgelig) hvor du har plads og tid til lige at trække vejret og finde dine ben at stå på, inden du og din kollega evt flytter sammen? Evt en bolig som ligger mellem din nuværende og din kollegas, bolig hvis det er muligt? På den måde kan du og din kollega prøve kæresteforholdet af og din datter får noget tid at vænne sig til tanken om skilsmisse, uden med det samme at skulle forholde sig til din nye kæreste? Jeg er sikker på din kollega, som du beskriver som et ordentlig menneske, ville synes det var ok.

De beste ønsker herfra.

  • Dette svar blev ændret 1 år, 3 måneder siden af level.