Svar til: Hvordan kan vi begge få dét, vi gerne vil have?

#26752
Froeken T
Deltager

Hej med dig

Åh, det er da også en forvirrende situation at stå i. Din kæreste siger jo på en måde, at han gerne vil have et barn sammen med dig – men samtidig at han ikke vil.

Min tolkning er, at det er hans oprigtige standpunkt, når han siger, at han ikke vil have flere børn. Og så forsøger han at komme dig i møde ved at foreslå donorløsningen som sådan en slags kompromis.

Som jeg hører det, er det en måde for ham at udtrykke, at han ikke ønsker at _forpligte_ sig til flere børn. Ved at gøre det på den måde, han foreslår, forpligter han sig ikke. Og du får samtidig det, du gerne vil have – et barn. Så han tænker nok, at på den måde får begge det, de gerne vil have. Og går det, så går det, og så er alle glade. Men går det ikke, så står han uden økonomisk ansvar og forælderansvar for et tredje barn.

Så er det op til dig at mærke efter, om du kan leve med det setup. Men under alle omstændigheder lyder det til, at I ville have gavn af at komme til bunds i dialogen omkring det her. Ultimativt er det jo kun ham, der kan forklare dig den egentlige årsag bag hans forslag og kun jer, der kan tale jer frem til en eventuel måde at være i det på, hvor begge føler sig tilpas ☺️