Svar til: Hvorfor så irrationel?

Forside Fora Brevkasse Hvorfor så irrationel? Svar til: Hvorfor så irrationel?

#22538
Laerke
Deltager

For mig er det at kalde voksne kvinder for piger, tøser mv en form for kæleord. Mine veninder og jeg kan også lave sjov med hinanden og stadig sige at vi jo bare er sådan nogle søde piger (internt)
Jeg siger også at min kæreste skal ud med “drengene” men jeg har sex med min kæreste og han er en lækker mand. Jeg kunne aldrig finde på at kalde ham en lækker dreng – det giver mig helt forkerte billeder inde i hovedet.
Gud ved hvad er skete hvis du tænker – i aften vil jeg gerne møde en lækker og smuk kvinde ? Måske det vil arbejde i din underbevidsthed så du ikke tiltrækker de her gudesmukke piger der har problemer ? Hvad siger du om din chef hvis hun var en kvinde med børn og 150 ansatte ?

Jeg er ikke enig i alt i dette her klip men jeg synes hun har fat i noget omkring hvordan det påvirker vores undrbevidsthed hvordan vi omtaler det modsatte køn.
Jeg synes også, jeg føler mig mere sexet, hvis en mand siger “hold op hvor en du en smuk/ lækker/vis kvinde!” (Jeg er meget feminin og piget – men også en kvinde med livserfaring) og så får jeg mere lyst til sex med sådan en mand end hvis han kaldte mig det samme bare med ordet pige istedet for kvinde.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Laerke.