Svar til: Han ved ikke hvad han vil…

Forside Fora Brevkasse Han ved ikke hvad han vil… Svar til: Han ved ikke hvad han vil…

#22511
Foreverlove2
Deltager

Hejsa Eva Marie
Tak for dit svar, jeg sagde mit job op, da klinikken alligevel skulle lukke, og min havde jeg besluttet at flytte skole under alle omstændigheder, da skolen ikke var god, så jeg så chancen for at tage springet og begynde på noget nyt, gerne sammen med min kæreste. Jeg er faktisk et sødt og varmt menneske i virkeligheden, så det er ikke en facade jeg har sat op, jeg har bare følt mig enorm ensom her nede da jeg flyttede til nye omgivelser., så derfor har jeg reageret negativt, jeg har kun i den sidste periode været hård mod ham med sms, da jeg har følt med meget fravalgt.

Han ringer stadig hver dag, var forbi i går fik et kram og et lille kys, ved ikke hvorfor, og han sender stadig smser til mig, dog er de mere formelte end før hen..

Af hvad Martin fortæller om i hans bøger, så skal man lade en mand være når han trækker sig, så det er derfor jeg vælger at gå den vej.. Jeg har og stadig arbejder med terapi på mig selv, det vil jeg altid gøre. Jeg vil gøre alt for min kæreste, han er en fantastisk mand, han ser det bare ikke selv, og slet ikke når jeg har nedgjort ham, hvilket jeg fortryder, men han handlet i angst..

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Foreverlove2.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Foreverlove2.