Svar til: Han ved ikke hvad han vil…

Forside Fora Brevkasse Han ved ikke hvad han vil… Svar til: Han ved ikke hvad han vil…

#22505
Eva Marie
Deltager

Sikke et stort spring du har taget med at flytte, ikke bare dig selv men også dit barn….og sikke en dum situation du så står i nu – det er ikke rart for dig, men heldigvis har du da fået et par veninder 🙂
Er der andre grunde end ham, til at du har flyttet din søn i en anden skole? Synes det er et stort spring for dig (chance at tage) når du både siger dit job op OG flytter din søn i en ny skole…..Jeg mener, det er utrolig meget du har ofret, hvis det bare var for hans skyld?

Ja du er gået langt over streget mht. at skælde din kæreste ud fordi han er sammen med vennerne – jeg tror faktisk det er en af de største dræbere i et parforhold – men det lyder på dit skriv som om, at det er du udmærket klar over selv – og så forsøger du på at gøre det bedre ved altid at være flink og sød – vise den bedste side af dig selv når I taler sammen mm….men sødeste du……jeg tror ikke det virker når man ikke er autentisk.

Når man ser det sådan lidt udefra ( fra hans synsvinkel) så ser jeg det sådan at – du flytter og ofre dig selv, din søn, dit arbejde for ham – du skælder ham ud når han er ude osv. osv. Det er simpelthen så drænende og jeg forstår godt hvis han føler sig bundet op af dig – det har skræmt ham væk, og ja….så forsvinder kærligheden fra den ene dag til den anden….
Jeg har læst et sted at mænd tænder helt af på kvinder der er afhængige af dem…..kvinder der ikke har deres eget liv – Ikke at du ikke har dit eget liv – jeg kender dig ikke, men som jeg læser det, så har du ofret dit liv for ham – det er turn off!

Hvad du så skal gøre? Tjaaa jeg ville nok flytte tilbage – men den mulighed ser jeg ikke, da det så betyder at din søn skal flytte skole igen – så du må nok bide tænderne sammen og få dit eget liv det nye sted. Se det som en gave at du nu har muligheden for at skabe dit eget nye netværk – og ja måske en anden kæreste i samme by. Jeg tror ikke ham her er interesseret længere….desværre….
God vind:)