Svar til: Forhold slut pga den enes parts kom i krise

Forside Fora Brevkasse Forhold slut pga den enes parts kom i krise Svar til: Forhold slut pga den enes parts kom i krise

#22485
Maries
Deltager

Mange tak for gode svar begge to 🙂
Eva Marie, du har ret i det ikke er hans krise og at det kan være svært at forstå. Krisen var dels arbejdsløshed men også følger af mobning på arbejdspladsen og omvæltningen at flytte sammen, som gik stik modsat af hvad jeg forventede. Jeg forestillede mig vi skulle have tid sammen, men det blev når der skulle købes ind laves mad og ryddes op- hygge var med børnene(som var der langt det meste af tiden selvom de har en 9-5 ordning.). Og børnene gik i seng 22.30 , senere end mig så det var ret ensomt egentlig og slet ikke som jeg overhovedet havde forestillet mig.
Vores aftaler blev nærmest altid aflyst fordi børnene kom og ja det var som lillehjerte beskriver. Og lillehjerte – rigtig godt ramt at man er mere alene sammen med en end når man er alene – sådan så jeg det ikke men det er jo præcis som det er. Jeg skulle stå stand by og han blev meget forurettet når jeg ikke gjorde det…skørt.
Taler ikke med nogen om det rigtigt, derfor skrev jeg her og det hjælper også at være væk fra ham.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Maries.