Svar til: Ikke klar til et fast forhold?

Forside Fora Brevkasse Ikke klar til et fast forhold? Svar til: Ikke klar til et fast forhold?

#22464
Tintin
Deltager

Eva Maria

Personligt er jeg sådan indrettet, at er jeg vild med pigen, så vil jeg gerne hænge ud mecd hende. Derfor skræmmer det ikke mig væk, men piger kan godt blive skræmt af mig 🙂 Lidt den omvendte verden E.M. 🙂 Så jeg genkender det fint.

Enten går det for hurtigt. Eller også så tænder de på jagten, og jeg er ikke til spil. Gerne flirt og kurteseren, men ikke til spil. Personligt forsøger jeg, at holde lidt igen, men omvendt så ønsker jeg en pige, som passer til mig, så jeg er langt hen af vejen ligegald. Skulle det ikke være hendem, så må det være sådan.

Jeg har flere gange mødt piger, som var i en livssitustion, hvor jeg følte, at der var rigtigt af mig at italesætte dette, og forsikre dem om mine intentioner. Men som du rigtigt siger Maria, så virker det modsat på pigerne. Så min erfaring er, at jeg skal sige så lidt seriøst som muligt, men alene fokusere på mit eget liv og have en god og sjov tid sammen med pigen. Jeg skal ikke være deres ven, men deres lover. Så skal de nok komme med deres problemer, når de er klar og i det omfang, som de er klar. Jeg tror ikke piger kan lide at tale om/løse “problemer”, men de kan lide følelsen af at blive hørt og forstået:) Grundlæggende vil de bare have det sjovt.

Men de gange jeg har mødt en soulemate, så har det været en ligeværdig, åben og interessant samtale om ALT.

PS! Som min søde søster altid siger. Er du i tvivl om en mands følelser, så er du ikke i tvivl.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 3 måneder siden af Tintin.