Svar til: "Det fungerede ikke"

Forside Fora Brevkasse "Det fungerede ikke" Svar til: "Det fungerede ikke"

#22446
Tintin
Deltager

Folk er forskellig. Mænd er forskellige. Ikke alle tænker som jeg – og godt for det:) I har ret. Nogen har ikke tålmodigheden til at vente, men dømmer på første nat. Nogle respekter ikke kvinder, som har sex første gang. Nogle tænder på at nedlægge kvinder, og når det er sket, så er man videre.

Personlig går jeg efter en soule-mate (personlighed). Jeg vil derfor aldrig dømme en pige på, om hun er sammen med mig den første aften eller efter en md. (hvilket i øvrigt også er dobbeltmoralsk). Fordi jeg primært går efter personligheden, så er sex’en ikke det, som vejer tungest. Jeg forelsker mig i personen og ikke sex’en. Jeg vil naturligvis altid tage højde for nervøsitet mm. (jeg er ikke afstumpet – håber jeg:).
Jeg har lige stoppet et kort forhold på 2 md., som beskrevet ovenfor. Jeg forelsker mig ikke i sex’en, men personen. Jeg har ikke sex for sex’ens skyld, men jeg ønsker at elske med den person, som mig er forelsket i. Men for mig er sex’en, fysisk tiltrækning, flirten og intimitet essentiel, hvis det ikke skal bliv til et venskab. Derfor stoppede jeg mit forhold, som beskrevet ovenfor, efter 2 måneders og med en klar vished om, at ”sådan er hun skruet sammen”. Skyldes min piges manglende intimitet, at hun ikke var glad nok for mig? Skulle jeg derfor give hende mere tid til at udvikle følelser? Men nej det er alene sådan, hun er som person. Jeg var ligeledes sikker på, at det ikke skyldes nervøsitet, eller frygt for at åben sit hjerte mm. Der er intet forkert i hende, men vi er blot for forskellige, og jeg kan ikke leve på den måde.

Endelig er det min tese, at er man glade nok for hinanden, så går alting let. Hvis han dumper dig efter en nat sammen, så tror jeg ganske enkelt ikke, at han er glad nok for dig. Så du har ret, men du spurgte til det seksuelle aspekt, så jeg forsøgte at give et bud herpå.