Svar til: Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

Forside Fora Brevkasse Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket Svar til: Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

#22324
Aries
Deltager

@laerke Mange tak for dit svar.

Inden jeg lancerede, at nu er jeg klar til at blive kærester, gjorde jeg forskellige ting i 14 dage inden. Jeg vidste nemlig at det ikke går, bare at smide en bombe, fra dag til dag. Jeg har derfor de seneste 14 dage inden, startet med at sende flere kærlige beskeder. Sagt jeg har savnet dig, og generelt vist mere passion, flere kys. Han sagde til mig da han bad og radiotavshed, at han godt havde mærket at jeg igennem de seneste uger havde forandret mig overfor ham, at jeg var blevet mere kærlig og varm overfor ham. Så han var klædt på til at det bar i kæreste retning for mig, og det er jo fandeme det han har ønsket fra dag 1. Han fulgte med og vi blev tættere og tættere. Ja lige indtil jeg bad om en forventnings afstemning af vores “forhold”

Jeg vil mene at tre måneders dateri med alt hvad der tilhører, er passende for at vide, vil vi gå til næste level sammen, eller var det.

Jeg kan ikke ryste skuffelsen af mig. I mig bare jeg ingen gamle mønstre eller spøgelser, så det handler udelukkende om, at jeg finder det ret så underligt. Jeg tænker om det er et mønster han bærer rundt på. Jeg har nemlig ingen som helst lyst til, at leve med en dysfunktionel mand, der on off bliver kold og varm. Så vil jeg hellere fortsætte mit gode single liv.

Adfærden hos ham bekymrer mig. Jeg kan ikke selv finde ud af hvor jeg er. Jeg er bare blevet tom indeni, og faktisk ret ligeglad om det bærer den ene eller anden vej. Jeg har netop aftalt med ham at mødes i dag, (han ringede, fordi jeg endnu ikke havde svaret ham). Jeg vælger et neutralt sted og tror t jeg bare må være ærlig og fortælle ham, at jeg lige nu bare er tom. Det er SÅ ærgerligt, fordi jeg så en sund fremtid med ham for bare en uge siden. Øv.

Aries