Svar til: Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

Forside Fora Brevkasse Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket Svar til: Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

#22319
Aries
Deltager

Update.

Jeg fortsatte trods mine betænkeligheder at mødes med min date. Han var stabil, sød venlig. Inviterede mig ud, hentede mig, kørte mig hjem. Tilbød hjælp til praktiske ting. Vi har vidunderlig sex, sjove samtaler og generelt har vi det super skønt sammen. Vi har set hinanden min. 2 gange pr uge. Langsomt begyndte hans ydre at betyde mindre og jeg begyndte at glæde mig til vores dates. For 14 dage siden fortalte jeg ham og jeg var begyndt at få kærestefølelser for ham, hvilket han var utrolig glad for. Han har været meget begejstret for mig fra starten af og spurgte “for” tidligt i vores relation til om vi skulle være kærester, hvilket jeg ikke kunne sige ja til efter 5- 6 dates og en måneds bekendtskab, men jeg sagde til ham at jeg stadig var nysgerrig på flere dates med ham, men at jeg er en langsom starter hvilket han fuldt ud forstod og acceptrede. Humlen er nu, at jeg 3 dage før jul siger til ham at jeg nu er nået dertil hvor jeg kan mærke at jeg gerne vil have et seriøst forhold til ham, hvor vi åbner op for hinanden sociale liv, således at vi ikke længere blot dater, men søger os mod udvikling af vores relation. Jeg siger derfor at jeg gerne vil være kærester med ham, og at jeg ikke ret meget længere vil mødes på et uforpligtende grundlag. jeg regner med han bliver glad. Vi har lige haft nogle skønne skønne dage sammen, og manden ER ret glad for mig. MEN istedet for at bliver glad for min besked, siger min date, at han behøver tid til at mærke efter. han ved ikke om han kan finde de samme “kærestefølelser” for mig efter tre måneder hvor han har været nødtil at køle sine følelser og forventninger ned, at jeg ikke var klar. Han beder om radiotavshed den næste uge inkl. julen over. Jeg fik da helle ringen god jule hilsen igår, hvilket skuffede mig. Han vidste at jeg skulle komme hjem fra juleferie i morgen, og i dag modtager jeg så en sms fra ham hvor der står. Jeg savner dig, har du tid til at vi kan ses i morgen?

Jeg må ærligt indrømme, at jeg blev meget chokeret da han bad om en uges følen efter tid. ja jeg følte mig faktisk ydmyget. Han ved jeg har arbejdet hårdt med at have en mand tæt på igen, da jeg har været single i 6 år, dette forstod han også godt. Men jeg kan ikke ryste skuffelsen af mig. Og jeg har faktisk forbedredt mig mentalt på at det var slut imellem os, da han gik direkte fra ilden til asken. Nu sidder jeg her og er super meget i tvivl om hvorvidt jeg har lyst til at genoptage vores relation, da jeg stadig er meget forbavset og at han lige skulle trække sig. For en uge siden var jeg klar til at gå All In med ham, men nu er jeg mildest talt tømt for positiv energi.

Hvad fanden tænker i om hans kovending? og hvad tænker i om at han melder tilbage at han har savnet mig og gerne vil ses? Hvad tænker i om at mine følelser er tømt for positiv energi? Ville i genoptage relationen og tænke, det er fair nok han skulle tænke sig om, da det er et stort skridt at “blive” kærester.

Hvad ville i gøre?

Aries