Svar til: Kvartlivskrise

Forside Fora Brevkasse Kvartlivskrise Svar til: Kvartlivskrise

#22315
musicha
Deltager

Jeg har desværre ikke mulighed for at flytte til familie eller veninde – Jeg flyttede til en by langt fra min omgangskreds for at være sammen med ham.. Og jeg kender kun hans familie i området. Jeg har fået job der, så jeg har ikke mulighed for at bo hos nogen, men er nødt til at blive i området til hverdag..
Så jeg er nødt til at flytte helt fra ham. Jeg har dog fundet et værelse, hvor det er billigt og hvor jeg kan bo “midlertidigt” i så lang tid jeg vil..

Jeg kender dog ikke til den problematik, som du stiller op. Jeg har aldrig prøvet, at jeg har været usikker på en af de fyre jeg har været sammen med. Jeg slog op med en tidligere kæreste, men det var fordi jeg fandt ud af at han var utro. Jeg har været sikker ved de andre. For mig viser det hengivenhed, at en fyr viser, at han ikke kan undvære mig i sit liv. Så jeg forstår ikke det der med, at skal have “afstand” for at være sikker på det forhold man er i.

Han bliver ved med at sige, at han lover mig at han vil mig i fremtiden.. Men at han ikke ved hvad der vil ske i mellemtiden.. At der er ingen af os der ved, hvad der vil ske. Om han finder en anden.. om han gør noget dumt.. han ved ingenting.. Det eneste han bliver ved med at sige til mig er, at han er sikker på at “han kommer tilbage” på et eller andet tidspunkt..
Jeg synes det er mærkeligt, at love.. Han lovede mig jo også, at vi skulle være sammen – men det løfte har han ikke holdt nu.. Så hvordan skal jeg kunne regne med, at han “kommer tilbage”?