Svar til: Kvartlivskrise

Forside Fora Brevkasse Kvartlivskrise Svar til: Kvartlivskrise

#22311
musicha
Deltager

Tak for dit svar, Lillehjerte.
Som jeg skriver, så ved jeg at det er ham jeg vil, så jeg kan ikke bare proppe ham i glemmebunken. Jeg kommer desværre nok til at sidde og vente.. Håbe.. Det er der allerede. Jeg håber, at han om et par måneder indser, at han vil mig og os og den fremtid vi havde planlagt.. Så jeg ved, at det næste år bliver meget svært for mig, for jeg kan ikke bare kaste ham til højre og lade som om jeg ikke føler noget, og at jeg ikke vil den fremtid sammen vi havde planlagt.
Vi har snakket meget om, hvad der skulle ske hvis han kom tilbage. Jeg har sagt til ham, at hvis han kom tilbage, så ville jeg selvfølgelig være bange for at han kunne finde på det igen – men han lovede mig, at når/hvis han kom tilbage, så var det fordi han ville det hele 100%..
Jeg ved også, at det måske lyder en smule naivt.. og jeg forsøger virkelig, at tænke at det her giver mig en mulighed for at arbejde med mig selv også – men lige nu, ser jeg bare intet positivt. Jeg glæder mig ikke til fremtiden – jeg glæder mig ikke engang til jul (selvom jeg ELSKER jul), fordi det er uden ham.. Alt føles bare sort.