Svar til: Veninde dræner mig – hvad skal jeg gøre?

Forside Fora Brevkasse Veninde dræner mig – hvad skal jeg gøre? Svar til: Veninde dræner mig – hvad skal jeg gøre?

#22140
Eva Marie
Deltager

I mine øjne giver det ingen mening af sortere i sine venskaber når man får en kæreste! Hvad så hvis man så pludselig står alene igen?
Selvfølgelig har du ikke så meget tid som da du var single, måske specielt i starten af forholdet, men jeg ville ALDRIG tage en veninde tilbage igen hvis hun havde droppet mig pga. en kæreste….

Et venskab/veninde skal aldrig handle om hvor tit man ser hinanden eller snakker sammen – hvis man er best friends, så er det ikke det der betyder noget – det vigtigste er den tid man så har sammen – ikke hvor tit! (Iflg. min mening)

Du må forklare din veninde at du ikke har det behov! Forstår hun ikke det, jamen så er det jo bare ærgerlig – heldigvis vælger man selv sine venner, så det står dig frit for at sorterer hende fra – alt dårlig energi i ens liv skal man sorterer fra – det er helt ok – og ikke noget du skal have dårlig samvittighed over – det er dit liv!

Hvis hun aldrig giver noget igen, eller ikke lytter til dig og alt bare handler om hende og hendes problemer, ja så havde jeg nok også trukket mig ud.