Svar til: Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

Forside Fora Brevkasse Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket Svar til: Endelig møder jeg en mand – men jeg bliver ikke forelsket

#22090
Laerke
Deltager

Jeg har to veninder, der har givet det en ekstra chance med en mand, som de ikke umiddelbart følte sig tiltrukket af. (De havde haft et par forhold tidligere, med mænd der ikke var helt tilgængelige på den ene eller måde).
De blev anbefalet at date i mindst to måneder. Lægge mærke til hvordan de havde det med disse mænd, når de var sammen med dem, I starten lød deres modstand: “Nej, men han er jo skallet og ikke så høj, det føles forkert/jeg tænder ikke på ham/jeg plejer ikke at date mænd uden hår på hovedet” eller ” han er altså lidt for tyk, har de forkerte bukser på, er lidt kedelig” ect….
Men de havde det rigtig rart, mændene fik dem til at grine og de følte sig godt tilpas i mandens selskab. Mændene respekterede dem, havde noget at give og langsomt voksede følelserne/tiltrækningen frem. Nu er de begge gift med disse mænd. Men der var MEGET modstand. Mine veninder var ikke så trænet i for alvor at MODTAGE kærlighed. Det er der altså mange mennesker, der er dårlige til, når det kommer til stykket.
Man siger at 20% af alle par ikke føler tiltrækning/forelskelse i starten, men det er noget der kan udvikle sig med tiden.

Måske du kan give det en måned mere ?
Er du mere tilstede oppe i dit hoved end i mødet med ham?, Er du nysgerrig på at lære ham at kende.? Være i nuet? (Man kan ikke være to steder på en gang).
Vælger du at fokusere på at være nysgerrig, på at finde ud af hvilken interessant mand, det er, du dater, i stedet for at fokusere på om han er en potentiel kæreste. Og i stedet for at lægge mærke til alle forskellene på jer to (og de mænd du allerede kender) og se dem som noget der peger i retning af at I er FOR forskellige til at blive kærester, så kan du se jeres forskellighed som spændende og noget der skaber anledning til at få snakken i gang. ”Interessant at du ser sådan på det, jeg tænker…”

Lave en styling coach date i Magasin – hvor i begge skal styles for sjov 😉 Og så en date på en hængebro, på en stejl bjergskråning eller andet udfordrende, der kan få jer lidt op og køre…
Har du set den øvelse, jeg skrev til Chokoladefrø ?
I øvrigt er der nogle, der mener, at forelskelse blot er en projektion…
Bare et par tanker….

  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 7 måneder siden af Laerke.