Svar til: At forberede sig.

Forside Fora Brevkasse At forberede sig. Svar til: At forberede sig.

#22011
Eva Marie
Deltager

Jeg kender i høj grad til den snigende nedbrydning og tab af selvstændighed. Det er så ødelæggende for ens personlighed når man pludselig opdager at man står som underdog….
Du er i den rigtige retning og det er stærkt af dig at du nu er ved at vende det………dit mangeårige ønske om at bryde ud af forholde er gået i opfyldelse 🙂 Det kan også hjælpe dig igennem de svære dage. Fedt med opbakning – det skal du NYDE !!

Mht. dine spørgsmål:
Min verden ser helt anderledes ud i dag – jeg har genfundet mig selv og er ved at genvinde min selvrespekt. Det er ingen hemmelighed at det stadig kan komme snigende, fordi min X mands psykiske vold, jo har sat sig meget dybt i mig….Det foregik i mange år – Der kommer stadig situationer i mit liv hvor han spøger (hører hans brok i baghovedet) og får mig til at tvivle på mig selv, MEN jeg har fundet en god måde at får mig selv på rette tanker igen….det er noget der tager år….men jeg er godt på vej.

Jeg er blevet SÅ MEGET klogere 🙂 Men det har også betydet at jeg er blevet ekstrem kræsen med hvad og hvem jeg lukker ind i mit liv. Jeg er blevet benhård mht. hvad jeg vil finde mig i, og det kan godt være lidt for meget, så det arbejder jeg også på. Samtidig så er jeg blevet et meget mere åben menneske, og det er en side jeg godt kan lide ved mig selv.
Jeg bruger også mit netværk ekstrem meget, og de bruger mig:) det er virkelig skønt!