Svar til: Splittet mellem fornuft og følelser…

Forside Fora Brevkasse Splittet mellem fornuft og følelser… Svar til: Splittet mellem fornuft og følelser…

#21999
Betien1
Deltager

Jeg ved ikke hvad jeg skal svare. Jeg er glad for de beskeder i alle har skrevet og tak for, at i gav jer tid!
Det er usundt og jeg ved godt min elsker udnytter mig og behandler mig usselt. Jeg har haft mange overvejelser omkring hvorfor…jeg tror han er psykisk meget ustabil. Jeg ved han drikker i perioder og tager antabus for at holde det på et minimum. Han får angsdæmpende medicin og lider af alvorlige humørsvingninger. Men han er intens og dyb…jeg kan se meget at mig selv i ham. Dog uden misbrug og alvorlige psykiske problemer. Jeg er ekstrem impulsiv og meget egoistisk. Min mand og jeg hvad ikke det store netværk, da vi ikke orker andre mennesker og forpligtigelser. Det er lidt en arbejdsskade (vi arbejder med mennesker) og også vores personlighed. Jeg må også fortælle, at jeg har en del mere tjek på mit liv end min elsker. Jeg har højere uddannelse, ret god økonomi, ser bedre ud og nok også bedre begavet. Min elsker er tyndhåret, overvægtig, rødhåret, har hår over alt, er 1,69 høj og min mands dimentrale modsætning udses mæssigt. På det personlige plan har de faktisk rigtig mange lighedspunkter.
Jeg tænker, at jeg ikke er rigtig forelsket i min elsker… læste et sted noget som jeg hæftede mig ved. Uden min elsker, vil jeg igen reduceret til hende med det kedelige ægteskab. Jeg ved det ikke…jeg føler bare ikke rigtig jeg lever uden ham…det gør ondt, godt, og er spændende. Jeg kan mærke noget…hellere det, end en flad følelse af ingenting.
For 4 år siden købte jeg et sommerhus, for to år siden en kæmpe motorcykel, for to md solgte jeg motorcykel og købte en audi. På mandag skal jeg have løftet øjenlåg ved en plastikkirug. Men jeg forlader aldrig min mand…vi er måske ikke elskende mere, men han er min sjæleven og min makker i alt. Der er bare gået hverdag i den og min elsker er mit drug…det er bare så hamrede usundt for min psyke.
Ved bare ikke hvordan jeg kan slippe den lille frække nisse…han har ingen hæmninger og det er såååå vildt, det vi kan sammen! Har overvejet at skræmme ham væk ved at erklære ham min kærlighed…jeg ved godt jeg er umoden 🙂