Svar til: At forberede sig.

Forside Fora Brevkasse At forberede sig. Svar til: At forberede sig.

#21964
Januar
Deltager

Først og fremmest, så er der ikke nogle problemer der er for små. Det er jo en hård tid for dig…..Så stop med at være så hård ved dig selv 🙂

Du skal ikke være bange for at miste din facade! Facade er noget vi alle bygger op, så andre kan se at vi har “styr på det hele” – OG det er der ikke nogen mennesker der har……For de fleste er det en befrielse at se andre slippe facaden, fordi den rigtige DIG kommer frem. Det er sundt for os alle, at miste facaden. Jeg har i hvert fald fået mange nye positive tilkendegivelser og også fået meget igen af andre, da min “facade faldt”.

Du lyder som en rigtig rar fyr der ikke er bange for at tale om problemerne, og allerede der er du kommet RIGTIG langt:) Der findes en skøn kvinde til dig derude når du har fået det hele lidt på afstand….

Jeg har været skilt i snart 3 år. Jeg savner absolut INTET!! Det er så befriende og skønt at slippe ud af kløerne på en kontrollerende psykopat. Jeg levede i mange år i en psykisk voldelig ægteskab og det var så godt for mig at opdage at det ikke var mig der var forkert, men ham der havde/har det skidt. Han er sammen med en ny og er begyndt at køre samme mønster på hende……Sådanne mennesker skal man holde sig LANGT fra – de giver intet godt med sig……og du har fået en gave ved at skulle fra hende…..tænk på det hver gang du bliver ked af det.
Livet er så fuld at muligheder og det er dig selv der skal leve det og ikke andre der skal dikterer hvordan du skal leve dit liv!

Hej Eva Marie.
Skrev et langt svar i går og sendte det. Men, nu kan jeg ikke finde det. Så jeg prøver igen.
Kan ikke lade være med at tænke på både din og min ex.
Hvorfor har vi ikke lugtet lunten noget før.
Hvad er det, der gør at vi bliver i smerten.
Når jeg ruller filmen tilbage, kan jeg sagtens se masser af fare signaler. Men, jeg har åbenbart troet på, at vi kunne slibe hinandens kanter af.
Når jeg så med årene har fundet ud af, hvad det er for et lukket land, jeg er havnet i, bliver man selv lukket og opgivende. Og, hvad værst er, vænne sig til, at sådanne skal ens verden nok se ud.
Måske vi begge bare er for gode af os.
Og for mit vedkommende, har jeg altid vidst, at jeg har det bedst, når der er nogen, der har brug for mig.
At min ex. så har betragtet det, som en naturlighed, at jeg bare fejede foran hende, virker endnu mere skræmmende.
Lige nu går det fint, fordi jeg hjælper hende med nyt job (ansøgning, CV, bilag m.m.). Så er jeg rigtigt inde i varmen.
Under alt ved hun godt, hvor jeg har mine styrket. Og jeg har aldrig turdet/kunnet sige fra.
Værre er, at uanset hvad der har været os imod, så er der aldrig noget, der er godt nok til hende. Hun skal nok finde noget at kommentere på. Uanset hvor meget det er ovre på min banehalvdel.
Så under eet, kan jeg sagtens se, hvor meget, jeg har lagt bånd på mig selv. For kritik giver kun tavshed. Og det har aldrig hende, der har åbnet døren igen. Det har altid mig, der har bedt om godt vejr.
Jeg tror bare ikke hun kan se, at hun har fejl eller ikke har ret.
Det må være en frygtelig opslidende måde, at beskytte sig selv på.

Nu har jeg lige fået at vide, at hun får nøglerne til My ejendom een uge før 1/11.
I dag render jeg bare rundt og føler mig i ingenmandsland. Hverken glad eller ked af det. Bare ikke ok og energi forladt. Det med ikke rigtigt at kunne komme i gang. Og ikke rigtigt kan se glæden ved noget. Prøver virkeligt at finde noget, jeg kan glæde mig til. Bare en lille ting eller hændelse.
I weekenden skal jeg have sorteret hvorved skur og carport. Ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg skal.

Ønsker dig fortsat god vind fremover.
Jeg læser ofte dine indlæg og lærer.
Du har jo heller ikke haft det nemt.
Men har formået at komme videre.
Det er stærkt.
Knus. 😉