Svar til: At forberede sig.

Forside Fora Brevkasse At forberede sig. Svar til: At forberede sig.

#21949
Eva Marie
Deltager

Det bedste ville være at hun flyttede ud asap! Det forlænger din smerte at hun stadig er i huset – men jeg går ud fra at det er noget praktisk/økonomisk der holder hende i samme hus som dig?

Min x flyttede og jeg var i et stort kaos af angst for fremtiden alene…..Jeg kan ikke huske hvordan jeg sådan “kom igennem”, fordi jeg var i en slagt chok tilstand – men jeg brugte mit netværk, veninder og familie i massiv grad – og jeg husker stadig konstant at fortælle dem hvor taknemmelig jeg er for at have dem i mit liv…..jeg vil jo gøre det samme som dem….og det vil dit netværk også – sådan er det at være venner!

Jeg tog en dag af gangen og det går jeg egentlig endnu – det er noget der tager tid, og du skal lade det tage tid……Du kommer til at tage det som en gave og en læring i livet når du ser at du faktisk overlever det her. Modgang gør en stærk !
Prøv at sige til dig selv hver dag, at det er for det bedste – du skal ikke være sammen med ( læs: spilde dit liv) på en der ikke elsker dig og som er kontrollerende….det kommer du til at indse med tiden.

Du er bange for ensomheden – men som jeg læser dit skriv – så er du ikke ensom – du har allerede skabt et netværk og du er allerede godt i gang med at forme dit nye liv – som bliver SÅ MEGET BEDRRE 🙂

Jeg savner intet af mit gamle liv sammen med en mand der var ekstrem kontrollerende og nedladende overfor mig . Det der hjælper mig nu – og også dengang, er at ting sker af en årsag…..Når der er en dør der lukker sig, åbner der sig altid en ny…så frygt ikke – du kommer igennem det og så glæd dig til det nye der kommer til at ske i dit liv – de muligheder du har nu og grib livet…..

Der kommer ikke nogen og redder dig 🙂 Du redder dig selv! Brug bare løs af dit netværk – skriv herinde og lad være med at undskylde for din sorg – de fleste herinde har været igennem lignende og det er helt ok at føle det du gør.