Svar til: At forberede sig.

Forside Fora Brevkasse At forberede sig. Svar til: At forberede sig.

#21946
Januar
Deltager

Jeg blev skilt efter 27 år med samme mand.

Frygt ikke ensomheden! Nu har du chancen for at leve et liv som kun DU sætter dagsordenen for. Det er frygtelig angstprovokerende pludselig at stå på egne ben, leve alene osv.
Men det er mere tankerne for det ukendte der skræmmer og rammer en. Når du er midt i det, så kommer du til at se det på en helt anden måde. Når der lukkes en dør åbner der sig ALTID en ny! Livet er fuld af muligheder, så grib dem…….
Det er ikke “pinligt” at være alene…hvor har du dog de tanker fra?? Når du engang er klar, så kan du begynde at date igen og hvem ved, så kan det det være den helt rigtige pludselig står foran dig, og så vil du undre dig over hvorfor i alverden du spildte så meget tid med den forkerte.

Du er kommet ud af kløerne på en kontrollerende kvinde – Det er da en gave for dig:) Nu er der endelig plads til DIT LIV – grib det:)

Det er så godt at du har et netværk, og jeg er sikker på at du ikke er “for meget” – Venner er der for at de kan bruges i netop sådanne situationer. OG som jeg kan læse af dit skriv, så er du allerede kommet langt ved at du har planer om at male og møblerer om mm. Det indikerer da at du er på vej videre og finder en vej………

Frygt ej – det hele skal nok gå….du vil få et godt liv som KUN DU sætter dagsordene for!

Kære Eva Marie.
Tak for dit dejlige svar.
Ved godt inderst inde, at du har ret.
Men, jeg har stadig frygten for min egen reaktion, når hun for det først flytter rent fysisk. Og for det andet ditto reaktion når jeg kommer hjem til et halvtomt og meget stille hus.
Lige nu fungerer vi “desværre” godt sammen. Og kan tale bedre sammen, end vi længe har kunnet.
Jeg bruger hver eneste dag på at samle energi til at være til. “Misbruger” på det groveste det netværk, jeg er ved at bygge op.
Læste på en coach line, at der ikke er nogen, der kommer og reder dig.
I dag var der et medlem i mit Fitness center, der sagde til mig, at dem der ville mig det godt, skulle huske når jeg står alene og føler mig ensom.
Det bliver en hård måned at komme igennem. Eller også er det bare mig, der er FOR følsom.
Hvordan tacklede du den svære tid umiddelbart efter jeres fysiske brud? Gravede du dig ned? Eller havde du huset fyldt med velmenende mennesker?
Mange siger til mig “Kom”
Du skal ikke sidde alene.
Men det at være sammen med lykkelige par og mærke det er det, jeg lige har mistet, er ikke lige det, jeg “savner” allermest lige nu.
Jeg ved ikke hvad du savnede?
Jeg savner een at holde i hånd og holde om.
Ikke fordi, det er en reel kæreste lige nu.
Bare een, jeg kan gøre noget for. Og, som værdsætter både min person og væremåde.
Håber ikke jeg træder for meget vande lige nu.
Ved godt, der er rigtigt mange derude, der oplever langt større kriser ens jeg.
Men, jeg er nu bare en person, der har et stort behov for, at være noget for andre. Følelsen af, at der er brug for een.
Slutteligt vil jeg ikke sidde her og tude.
Jeg vil bare gerne lære at komme videre.