Svar til: At forberede sig.

Forside Fora Brevkasse At forberede sig. Svar til: At forberede sig.

#21943
Eva Marie
Deltager

Jeg blev skilt efter 27 år med samme mand.

Frygt ikke ensomheden! Nu har du chancen for at leve et liv som kun DU sætter dagsordenen for. Det er frygtelig angstprovokerende pludselig at stå på egne ben, leve alene osv.
Men det er mere tankerne for det ukendte der skræmmer og rammer en. Når du er midt i det, så kommer du til at se det på en helt anden måde. Når der lukkes en dør åbner der sig ALTID en ny! Livet er fuld af muligheder, så grib dem…….
Det er ikke “pinligt” at være alene…hvor har du dog de tanker fra?? Når du engang er klar, så kan du begynde at date igen og hvem ved, så kan det det være den helt rigtige pludselig står foran dig, og så vil du undre dig over hvorfor i alverden du spildte så meget tid med den forkerte.

Du er kommet ud af kløerne på en kontrollerende kvinde – Det er da en gave for dig:) Nu er der endelig plads til DIT LIV – grib det:)

Det er så godt at du har et netværk, og jeg er sikker på at du ikke er “for meget” – Venner er der for at de kan bruges i netop sådanne situationer. OG som jeg kan læse af dit skriv, så er du allerede kommet langt ved at du har planer om at male og møblerer om mm. Det indikerer da at du er på vej videre og finder en vej………

Frygt ej – det hele skal nok gå….du vil få et godt liv som KUN DU sætter dagsordene for!