Svar til: Skal jeg glemme ham?

Forside Fora Brevkasse Skal jeg glemme ham? Svar til: Skal jeg glemme ham?

#21817
Tintin
Deltager

Hmmm.

Jeg synes, at du har gjort det, som du skulle/kunne, og når han ikke melder sig ind i kampen, så er han ikke interesseret imvho.

Jeg tror utrolig mange mennesker går og flirter i dat daglige. De jager det kick det giver, men ikke forpligtelsen.

Som man har jeg ikke tal på de gange hvor jeg har stået på et diskotek eller i en cafe, og flirtet med en pige. Vore blik har faget hinandens gang på gang etc.
Så her er det min undren opstår. For når jeg så går over for at sige hej til pigen, så oplever jeg tit, at hun er helt “neutral” eller “små afvisende”. Jeg kan ganske enkelt ikke forudsige, om hun er fyr og flame eller “neutral”. Flirten og reaktioner har været den sammen. Jeg har tænkt over, om jeg rykker for hurtigt, eller om jeg venter for længe. Ja det har tit undret mig. Det kan næsten ikke være de ord som kommer ud af min ord, for reaktionen er der næsten inden jeg siger hej.

Jeg er med årerne komme til den konklusion, at de kan lide flirten men ønsker ikke kontakten. Måske har de en kæreste. Måske ønsker de ikke at møde en mand. Who gives a f*ck. Resultatet er det same.

Min løsning på dating gamet over åerne er har været, at jeg er opsøgende, udadfarende og hurtigt videre. Jeg ligger ikke det store i det. Hvis der er gensidig interesse, så investerer jeg mig selv i det. Du virker som om, du har investeret meget af dig selv i en relation, udenegentlig at vide, om der er en reelt interesse fra hans side. Fordi du har lagt så meget i det over en lang periode, så slår det hårdt. Blot en tank.