Svar til: "Min eks bor allerede sammen med sin affære, men fortæller mig intet"

Forside Fora Brevkasse "Min eks bor allerede sammen med sin affære, men fortæller mig intet" Svar til: "Min eks bor allerede sammen med sin affære, men fortæller mig intet"

#21576
Tintin
Deltager

I er ikke sammen, så hun skal ikke fortælle dig noget som helst. Hendes liv vedkommer ikke dig. Jvf. dette hvorfor skulle en fælles ven være et problem?

Om hun boller den ene fyr eller den anden reger ikke dig. Flytter hun sammen med elskeren og opsiger hun sin lejlighed, så rager ikke dig. Det eneste som vedkommer dig er 2 ting:
1). at I ikke længere er sammen (årsag er uden betydning), og hun derfor kan gøre hvad hun vil.
2). at jeres samarbejde om børnene er optimalt.

Det er meget vigtigt for dig, at hun påtager sig sin skyld, men imo er det kun interessant, hvis I skal være sammen igen, hvilket er urealistisk, eftersom hun hun knepper ham, ved hver lejlighed hun har.
Lig hertil at selv hvis hun erkendte, at det var forkert at være utro, så virker det ikke på mig, som om, du er klar til at se på din egen rolle. Jeg antager at du har haft en rolle, da du ellers er den perfekte kæreste, og hun er bad to the bone, og så forstår jeg slet ikke din kærlighed til hende.

I forhold til børnene er det ikke hende, som er problemet. Du er problemet, fordi du ikke evner at adskille jeres relation til børnene med din besiddeirske stalking af din ex.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 10 måneder siden af Tintin.