Svar til: "Min eks bor allerede sammen med sin affære, men fortæller mig intet"

Forside Fora Brevkasse "Min eks bor allerede sammen med sin affære, men fortæller mig intet" Svar til: "Min eks bor allerede sammen med sin affære, men fortæller mig intet"

#21570
Alenefar-til-2
Deltager

Det er rigtigt at jeg har fundet mig i alt for meget. Det har først og fremmest for at skåne børnene. Sidste sommer skulle ferie til udlandet overståes og samtidig arbejde vi på vores forhold. Dernæst stoppede de med at ses et par måneder, mens det gik lidt fremad for vores forhold. Sidenhen har det været en langstrakt proces med at ordne hver vores boligforhold. Det har hele tiden været planen at børnene skulle vide at det var en fælles beslutning, så jeg har ikke kunnet sig mig selv smide hende ud med meget kort varsel. Uden børn var det sket lang tid før.

At jeg stadig har stærke følelser for hende kan jeg vist ikke forklare ordentligt selv. Men jeg ved godt med fornuft at det er også klart bedst for mig at vores forhold sluttede.

Jeg tror det handler mere om at konfrontere hende igen om hvad der er sket før hun flyttede, for ja hun har nok mistet respekten for mig. Men jeg mener også det er vigtigt at hun får respekten for mig igen, som far til børnene.