Svar til: For tidligt at flytte sammen

Forside Fora Brevkasse For tidligt at flytte sammen Svar til: For tidligt at flytte sammen

#21551
Isabella
Deltager

Hej
Tak for jeres tilbagemeldinger. Desværre er ingen af vores boliger store nok til, at rumme 4 sammenbragte børn. Desuden bliver det heller ikke aktuelt, da min kæreste ønsker at vente og se tiden an.
Jeg ved jeg er hurtigt ude, men har aldrig oplevet en så intens forelskelse før i mit liv. Han er SÅ charmerende og tiltrækkende, både fysisk/psykisk. Desværre er der kommet nogle “små advarelser” (men det er nok bare min egen usikkerhed) men det undrer mig, at han har så svært ved at cutte kontakten til sine ekskærester, selvom de alle har haft depressioner og han kun har talt dårligt om dem. Men igen, nok min egen jalousi.
Han har heller ingen nære bekendtskaber (venner) og jeg kan fornemme,, at han ikke rigtig orker at være sammen med mine venner eller familie (men han har jo lov til, at være “enspænder”, det er der jo ikke noget galt i) men han er dog yderst opmærksom og charmerende, når vi er sammen med andre mennesker, men han siger det dræner ham for energi
Han elsker også, at fortælle om sig selv og jeg tænkte forleden, at han faktisk ikke spørger mig om noget eller ved ret meget om min fortid. Men igen, det er jo bare mit lave selvværd jeg skal arbejde med.
Pyha, sorry… havde bare brug, for at komme af med det her. Men er vel naturligt, at være usikker i starten af et forhold.

Rigtig god dag til alle jer derude 🙂

Kh. Isabella