Svar til: Min elskede kone skred fra mig og børnene efter 28år

Forside Fora Brevkasse Min elskede kone skred fra mig og børnene efter 28år Svar til: Min elskede kone skred fra mig og børnene efter 28år

#21423
Tintin
Deltager

Du spørger hvad du skal med de 10 sække med tøj? Er det virkelig dit alvor? Du kan vel have dem stående lidt, indtil alt falder til ro.
Alternativ kan du vel give hende 14 dage eller aflevere dem hos venner eller familie. Igen fremstår du meget lidt løsningsorienteret og hævngærrig. Ja jeg ved, at du måske vil sige, at det er hendes ansvar, men vi taler kun om 10 poser. Hvis det er så vigtigt for dig, så kan du vel selv aflevere dem. Du er parrat til at køre dem til destruktion – hvorfor så ikke gøre en konstruktiv kørretur frem for en destruktiv.

Jeg synes, at du fremstår meget umoden, besidderisk og hævngærrig. Du har iklædt dig offerrollen, og kan slet ikke se andre end din egen navle.

Hvis et andet menneske ikke længere elsker dig, og hun foretrækker, at du ikke længere er en del af hendes liv, så må du erkende dette, og give hende fri. Du ejer hende ikke. Nogen vil måske tilmed sige, at det er meget naturligt, at det sker. Se blot på skilsmissestatistikken.
Vel gør det ond. Vel er det noget lort. Men det er virkeligheden, og jo før du indser det, jo før kan du igen elske – og det er hvad livet handler om.
Jeg hører kun vrede og hævn, i det du skriver.

Hvis hun har behandlet dig dårligt (elsker mm) så kommer der intet godt ud af, at du er sur på hende. Du skal jo ikke være sammen med hende mere, så du kan vel være ligeglad med, om hun er et røvhul. Hendes karakter er vel kun vigtig, hvis hun spiller en stor rolle i dit liv – kone, søster, nær ven, kollega. Det eneste, som binder jer sammen er børnene. Her skylder du, at dine egne følelser, ikke kommer i vejen. Personligt vil jeg alene gå til kamp, hvis hun gør noget unfair i forhold til børnene. Men pga. børnene skal man virkelig være parat til at give hende “spillerum”.

Søren Fauli fortalte en gang i radioen, at hans ex var blevet kæreste med en af Sørens nære venner.Søren tænkte, at det var 2 dejlig mennesker, som betød meget for ham, så han var glad på deres vejne, nu når Søren og hun ikke kunne være sammen. Men ex’en og vennen et meget svært ved det hele – de følte skyld. For at løse problemet, så sagde Søren, at de kunne betale ham 1.000 kr., og så var den sag ude af verden. Det virkede.

Ingen mennesker er perfekte. Ingen mennesker går fra at være meget elskelige til at være det modsatte. Intet vare evigt. Nogle gange varer kærlighed ikke evigt. Nogle gange tog man ting for givet, andre gange var det skæbnen.
Man kan erkender dette og møde verden med kærlighed og overskud, eller vælge den modsatte vej. Hvad forhold og kærlighed angår, så er der intet at hente på den sidste vej. Du skal videre. Du skal elske igen. At sige, at du ikke kan have tillid til kvinder igen, er for mig patetisk. Du dømmer alle kvinder over en kam. Måske skulle du huske på, at du valgte netop denne kvinde. Er hun et uhyre, så har du valgt meget dårligt, og meget er din egen skyld. Et hun ikke et uhyre, og det er hun vel ikke, nå du stadig elsker hende efter 28 år, så må du også kunne se alt de skønne i hende, hvorfor du må kunne ønske hende lykke fremover. Ellers er du et meget lille menneske. Jeg vil tilmed sige, at du måske reelt ikke elsker hende, hvis du ikke ønsker hende lykke til.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 11 måneder siden af Tintin.