Svar til: Min elskede kone skred fra mig og børnene efter 28år

Forside Fora Brevkasse Min elskede kone skred fra mig og børnene efter 28år Svar til: Min elskede kone skred fra mig og børnene efter 28år

#21399
Tintin
Deltager

@Tim47

Det er en skodsituation.

Uanset om hun er villig til at give dig en forklaring, vil du aldrig vide, om det er den rette. Det er end ikke sikker hun selv ved det.

Det eneste som er sikkert er, at hun ikke elsker dig længere. Hun føler, at hendes liv er bedre, hvis du ikke er en del af det!!!!
Det er det, som du skal fokusere på. Det er faktisk meget naturligt, eftersom mange går fra hinanden. Det er helt fair.
IMO må du lade være med at se bagud, men se fremad. Hun er fortid. Du skal ikke tænke på hende, men alle de andre kvinder derud i det ganske land.
Hvis hun taler dårligt om dig, og behandler dig dårligt, så forstår jeg slet ikke, at hun stadig fylder noget i dine tanker. For mig ville hun være “ingen ting”.

At du eller dine børn hader hende, fordi hun er smuttet med en anden mand, er meget umoden imo. Man ejer ikke hinanden.
Hvis hun har sværtet dit navn til, vil jeg kontakte en advokat, og bede ham forklare hende, at fortsætter hun med dette, vil det få juridiske følger.
Du har valgt at få børn med en kvinde, som jvf. din forklaring fremstår moralsk anløben, er ris til egen røv. Man ligger som man selv har …
Disse problemer må du selv trække rund med, men som den mest fornuftige (jvf. dig) skylder du dine børn, ikke at grave grøfter mellem hende, dig og børnene – indenfor rimelighedernes grænser.

PS! Jeg forstår ikke helt, hvorfor du har hendes pas mm. Det er ikke dine! Det er bare at udlevere dem, når hun ønsker dem udleveret.

Mit råd til dig er derfor meget enkelt. Kom videre i dit liv. Hun er fordi, men hun er mor til dine børn, så du må sætte dig selv ud over dine egne svagheder, og fokuserer på dine børns bedste.

  • Dette svar blev ændret 3 år, 12 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 12 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 12 måneder siden af Tintin.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 12 måneder siden af Tintin.