Svar til: At bryde kontakten med ens mor og søster

Forside Fora Brevkasse At bryde kontakten med ens mor og søster Svar til: At bryde kontakten med ens mor og søster

#21345
Eva Marie
Deltager

Jeg har ikke været i lign. situation, men ytre mig alligevel 🙂 Først og fremmest synes jeg ikke det lyder særlig opløftende at din terapeut har givet din mor en diagnose som psykopat ?
Måske du skulle prøve en anden terapeut eller en psykolog der kan give dig nogle værktøjer til at få bearbejdet dit forhold til din mor og søster? Det lyder ikke som om du får den rigtige hjælp?

Jeg tror vi alle har et eller andet i forhold til familie, mor, far, søskende osv. Det vigtigste er at leve som man gerne selv vil leve, og ikke leve igennem andre – heller ikke ens mor eller søster. Jeg tænker at du har nået en alder, hvor du kan “tillade” dig at mene og gøre som du vil. Hvis jeg var i dit sted, ville jeg ytre mine meninger om forskelsbehandlingen, fortæl din mor og søster hvordan du har det med det, og at du ikke føler det er ok at behandle dig på den måde – derefter ville jeg ( hvis j eg var i dine sko) trække mig tilbage – lev dit eget liv med dine venner, søn mm. Vi lever kun en gang, og livet er for kort til at gå og føle sig tilsidesat af familien.
Drop offerrollen 🙂