Svar til: Svært at slippe singlelivet

Forside Fora Brevkasse Svært at slippe singlelivet Svar til: Svært at slippe singlelivet

#21250
chokoladefro
Deltager

Tintin.. der står da ikke noget i Leas skriv om, at hun er til det andet køn..

Lea jeg er en del ældre end dig. Skilt for mange år siden og pt single. Når jeg er single så længes jeg også efter at finde kærligheden .. de gange hvor jeg har haft en kæreste og hvor jeg synes det har været skønt, så har jeg efter et stykke tid nogle gange tænkt at det da ikke er slemt at være single, for så laver man en masse andre sjove ting. Man har jo mere tid til at pleje sig selv og gøre ting man ikke har samme tid til når man er i et forhold.

Du har jo nydt din single tilværelse selvom du har længtes efter en kæreste. Det er da et rigtigt godt udgangspunkt. Måske kan du mærke at dette kan blive seriøst og næste naturlige skridt i din tilværelse… og man kan da sagtens sørge over noget man har nydt.. hele livet siger vi farvel og god dag til noget nyt.. og det er jo så skønt at have nydt de stadier man har været i..

Jeg synes bare du skal nyde dit nye forhold og ikke forhaste dig. .. og vigtigt at du holder fast i dine venskaber.. venskaber gennem livet er så vigtige og det er også vigtigt at lave de ting som du nyder.. hvis du tager forholdet afslappet og et trin af gangen, så føles sorgen over tabet af frihed måske anderledes.