Svar til: Forelsket i min søde kollega

Forside Fora Brevkasse Forelsket i min søde kollega Svar til: Forelsket i min søde kollega

#21180
Tintin
Deltager

Det er klart han har nogle overvejelser. Hvis han var forelsket i konen, så bollede han ikke andre piger. Men der er meget langt fra ikke at være forelsket i konen og så til at forlede hende….. og så tilmed at være forelsket i dig.

Hvis jeg må komme med mit konstruktive besyv – her fra sidelinjen.

Den korte kontakt I har haft, er det det sammen, som en dyb forelskelse? Nej vel!? Måske for for dig, fordi du længe har dyrket ham, men for ham? Hvis du vitterlig skal lokke ham væk fra konen mm. så skal han være vild med dig. At I har haft sex en enkelt gang, gør ingen sommer (for det meste). Det var derfor jeg nævnte de 2 muligheder. Mulighed nr. 2 er en længere charmeoffensiv, med den meget store risiko, at han ingen romantiske følelser udvikler. Men omvendt så gider han kun hænge ud med dig, hvis der er kemi (men det er måske også fordi jeg søger en sjæleven).

Men du har haft sex med ham på dag eet – inden hans følelser har udviklet sig. Du har siden afkrævet ham et svar inden du har krogen i ham, hvorfor fisken hopper af. Jeg synes din fremgangsmåde har være lidt desperat (sagt med al respekt). Din følelser er løbet afsted med dig, og du er blevet utålmodig. Det er det samme, som hvis jeg har set en pige een gang, og så giver hende ultimatumet. Det går aldrig godt. Man skal bygge noget specielt op, inden man kan teste/belaste relationen. Jeg synes, at det er fint at du afkrævede ham et svar. Sexen er også fint, men timingen for begge var alt for tidelig. Men som tingen ligger nu, ville jeg lukke ned for hm og alle forhåbninger, og først åbne op hvis han forlader konen. Ikke noget flirt fra sidelinjen. Den er forpasset.