Svar til: Mænd og skilsmisse og kærlighed

Forside Fora Brevkasse Mænd og skilsmisse og kærlighed Svar til: Mænd og skilsmisse og kærlighed

#21137
Tintin
Deltager

Eva Marie har ret i hendes læsning af mig 🙂 Tak.


@Lillehjerte
jeg er helt enig. Jeg synes også, at den aktuelle mand vidner om en udtalt mangle på ansvar og evne til at kommunikere klart.
Det værste er, at hans uduelighed, ultimativt ødelægger det for alle – incl ham selv. Måske tror han, at han kan tolde 2 bolde i luften, men han ender med ingen bolde.
Naturligvis vil hans kone være vred, skuffet og meget andet dårligt. Når det er sagt, så fritager det ikke konen, for ikke selv at gennemføre en hovedrengøring. Det er altid svært og uretfærdigt, når det sårede part skal være den voksne, men det er klart i den såredes parts interesse, at skære igennem og komme videre. Det er derfor jeg altid fokuser på den såredes pars fremtidige handlinger. Man kan ikke bestemme hvordan andre menesker skal handle, men man ska selv bestemme hvor grænsen går. Man bestemmer selv, om man vil være et offer.
Som bedraget konen tjener det ikke et fremadrettet formål at være sur, at tage børnene som gidsler, eller at straffe manden.
Det er altid svært at udtale som om andres liv. Specielt når man ikke har alle fakta. Meeeeeen jeg er enig med alle der finder mandens handlinger dybt underlige.

Jeg kunne godt tænke mig, at høre “Hej Hej”s tanker og svar på vort feedback.

PS! Jeg sidder men en mistank om, at han enten ikke har nosserne til at fortække “HejHej” at han er gået tilbage til konen, eller at han ønsker at holde både en kone og en elskerinde.

  • Dette svar blev ændret 4 år, 1 måned siden af Tintin.