Svar til: Mænd og skilsmisse og kærlighed

Forside Fora Brevkasse Mænd og skilsmisse og kærlighed Svar til: Mænd og skilsmisse og kærlighed

#21118
Eva Marie
Deltager

Lillehjerte, jeg læser det ikke som om at TinTin påstår at lige netop denne kone er en dum ko – jeg læser det som et eksempel på, at hvis en kone bruger børnene på at holde på en mand, så er det usmagelig. Det kunne jo lige så godt være omvendt 🙂
Utroskab er IKKE ok – det tror jeg ikke der er mange der synes det er! Men når det så er sagt, så kan man jo forelske sig, også selv om man er gift – det kan man ikke selv styre, men man vælger selv hvordan man handler på det:)
Jeg synes det går begge veje. Hvis jeg kunne have handlet anderledes under min x mands utroskab og skilsmisse, så havde jeg gjort det. Vi ejer ikke hinanden! Man kan ikke TAGE en mand eller kvinde der ikke vil tages, og jeg tror ikke længere på, at hvis man falder for en gift mand ( eller kvinde), så ødelægger man hans/hendes ægteskab, man kan ikke ødelægge noget der er ødelagt.
Hånden på hjertet, så er der ikke mange der BEVIST går efter en gift mand – har man den adfærd, så må det handle om at vedkommende har et mindre værds kompleks………..

  • Dette svar blev ændret 4 år, 1 måned siden af Eva Marie.