Svar til: Nogle ideer?

Forside Fora Brevkasse Nogle ideer? Svar til: Nogle ideer?

#20963
Tintin
Deltager

Susanne Bjerrehuus har meget flot sagt “Man kan ikke bryde ind i et forhold, men kun ud af det” 🙂

Personlig vil jeg aldrig går efter en af mine venners kærester. Hvis jeg fornemmer, at der er for meget kemi, så trækker jeg mig lidt.
Ligeledes kunne jeg aldrig finde på, at gå efter en pige, som er sin kæreste utro. En sådan pige vil jeg ikke kunne bygge noget med.

Man aner intet om hvorledes, hvordan andre menneskers forhold er. intet er konstant. Hvor de er i livet. Ligeledes finder jeg der usandsynligt, at man finder sin soulmate, når man er 18 år gammel. Jeg tror, at der er en vis sandsynlighed for, at det vel kan ske midt eller sidst i livet. Skal man så blive i sit forhold, hvis lynet slår ned? Man lever kun een gang. Hvad gør man, hvis man møder sit livs kærlighed, når man er 50 år, gift, og har 10 børn? Det centrale er hvorledes man gebærder sig i dette forløb. En af min bedste venner løb således med hans gode kammerats kæreste. Det var lynet som slog ned. Hans og hendes livs kærlighed. Hvad gør man så? Den forsmåede indså, at han ikke ejerede pigen, og et lyn er et lyn. Den dag i dag er de alle fortsat nære venner. At man bliver forsmået, er for for mig ultimativt udtryk for manglende selvtillid. Er man blevet behandlet med respekt, så må man overvinde det knuste hjerte om komme videre. Man har ikke ret til et andet hjerte, som Susanne B siger det. Man ejer man ikke et andet menneske. Kærligheden er uransagelig. Nogle mennesker er man ikke interesseret og andre kan man ikke leve uden – hvilket ultimativt er lidt underligt, for pigerne er givet vis alle fantastiske piger. Kemi og kærlighed er noget udefineret noget