Svar til: Skruen uden ende. Manglende tillid og frustration i lys lue.

Forside Fora Brevkasse Skruen uden ende. Manglende tillid og frustration i lys lue. Svar til: Skruen uden ende. Manglende tillid og frustration i lys lue.

#20680
Syke
Deltager

Nu er det meget svært, hvis ikke umulig at ændre på en voksen person. Du skriver at HUN skal ændre sig – det er vist ønsketænkning, og jeg har svært ved at tro på at det nogensinde kommer til at ske.
Jeg tror I skal have professionel hjælp til at lære at kommunikerer igen.

Når jeg læser dine svar, kommer jeg til at spekulerer på om DU er tøffelhelten i jeres forhold? Det lyder som om hun styrer for meget, og når du skriver at I ikke skændes så ofte, men det er som regel hende der starter skænderierne, eller er det forkert læst?

Jeg er fuldstændig enig med TinTin – Hvor er kærligheden? I har en konflikt og du forsvarer hende? Jeg synes også du skal finde ud af som TinTin skriver , hvor “hendes elefant” er? Du elsker hende, men elsker hun dig?

Jeg har snakket og tænkt sindsygt meget over tingene de sidste dage.
Og ja, jeg er tøffelhelten i dette forhold. Jeg har ikke fået sagt fra, og derfor er tingene fortsat. Og når jeg tænker tilbage, så starter skænderierne tit hos hende.
Jeg ville ønske at jeg kunne ændre på tingene med et fingerknips, men ved godt at det kan man ikke bare.
Når jeg skriver at jeg vil have hende til at ændre sig, så er det på ingen måde mit udgangspunkt for at komme videre. Det jeg har brug for er noget forståelse for hvad tingene gør ved mig, og at hun viser en vilje til at FORSØGE at ændre på tingene. Vi kan ikke fortsætte som det er nu.

Jeg er sikker på at hun elsker mig. Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og jeg mærker det rigtigt meget i hverdagen, når tingene er gode.
Når tingene ikke er gode, så er det svært at mærke.