Svar til: Forvirret

Forside Fora Brevkasse Forvirret Svar til: Forvirret

#19895
Tintin
Deltager

Hej

Jeg ved ikke, om du kan bruge mit råd, da mennesker er meget forskellige, og jeg skriver ud fra mit perspektiv og erfaring.

Som person har jeg meget svært ved forstå, at man ikke tør åbne sig op, hvis man finder guld. Jeg tror ganske enkelt, at hvis man er forelsket til op over begge øre, så kan man slet ikke holde sig fra den anden. Ren magnetisme.

Jeg har selv oplevet, og jeg har kammerater, som har mødt piger, som ”ikke turde åbne sig på”. Men sjovt nok er de samme piger blevet kærester med andre. Tit indenfor få måneder deres store problemer med at ”åbne sig op”.

Personligt har jeg selv været kæreste med en pige, hvis fortid reelt betingede, at hun havde svært ved at åbne sig op. J0a sjovt nok, så var vi sammen fra dag eet. Hun var vild med mig, og det var faktisk hede som bøde mig op til dans og scorede mig.

Livet har lært mig, at ved ægte kærlighed, så bliver problemerne ubetydelige. Forhold bliver nemme. Eller som min søster altid siger ”Er du i tvivl, så er du ikke i tvivl!”

Edelig vil jeg sig, med reference til min indledning, at skulle mit ræsonnement være forkert, og skulle der finders knudemennesker, som vitterligt ikke tør åbne sig op, ja så er du bedst tjent med at ”walk away – fast”.

Jeg er en blød fyr, men jeg er benhård, men mht. at elsker man hinanden/er man forelsket, så er livet fattigt uden hinanden. Problemer af mindre betydning.

Endelig vil jeg komme med en observation, som meget vel kan være forkert, men jeg tillader mig alligevel at fremsætte den. Ud fra det du skriver, så lyder det til, at du virkelig savner en kæreste, og du måske i nogen tid, lidt forgæves, har søgt efter en kæreste, hvorfor du måske er lidt desperat, og derfor er parat til at gå på kompromis. Jeg synes ikke, at du skal trækkes med et slattent håndtryk. Det er livet for kort til. Vejen til guldet er lang, men alternativet er et helt liv med leverpostej, hvilket reelt ikke er et alternativ.
Jeg synes, at du skal væbne dig med tålmodighed og finde guldet. Jeg tror der er ægte kærlighed derude til os alle.