Svar til: Massage / tantra

Forside Fora Brevkasse Massage / tantra Svar til: Massage / tantra

#19878
Tintin
Deltager

Man kan naturligvis altid overveje, om man “gør skade” på pigens sind. Alm. massage er jo ret uskyldigt. Tantra er ikke det samme, som den hårde købesex, men tantra har dog et meget stort seksuelt komponent, så jeg ved ikke helt hvad jeg tænker her. Hvad er købe-tantra? Et det penetration? Kan man have tantra uden ejakulation? Jo jeg ved godt hvad jeg tænker. Jeg tror sku ikke, at en pige kan have købe-sex med mænd, uden at det påvirker hendes sind, i større eller mindre grad.

Jeg føler ikke, at der er den store skade, i det du gør (sammenlignet med så meget andet i livet), dog afhængig af det seksuelle komponent. Jeg er også af den opfattelse, at man i et land som DK reelt har andre alternativer som kvinde, og da kvinder er selvstændig tænkende individer, så har jeg fuld tillid til, at de ved hvad der er bedst for dem i deres liv.
Med andre ord, så føler jeg ikke rigtig, at du skal være flov, set ud fra en moralsk standard.

Skal du være flov i forhold til hvad andre mennesker tænker?
Nej bestemt ikke. Der er intet flovt ved det du gør. Hvorfor skulle andre mennesker rynke på næsen af det? Mange piger (også i forhold) går f.eks. til Yoni-massage – helt åbentlyst. Hehe. Det er vist i samme boldgade som tantra 😀

Andre mennesker ser Canal Digital til ud på den sene aften …..

Faktisk tror jeg, at det meste vi mennesker gør her i livet, retter sig mod at opnå en nærhed med det andet køn (eller blot et andet menneske). Nop jeg synes ikke, at du skal føle nogen flovhed over dette – afhængig af den seksuelle komponent.