Svar til: Findes der flere "eneste ener"?

Forside Fora Brevkasse Findes der flere "eneste ener"? Svar til: Findes der flere "eneste ener"?

#19810
Tintin
Deltager

Ja det giver mening 🙂

Jeg føler, at man skal kunne talt om alt, når man er i et forhold. Jeg ved ikke, om det hjalp, at tale sammen om det. Jeg ved ikke, om fysisk kontakt er vigtig for dig?

Ligeledes er det min opfattelse, at man skal klikke samen. Er man grundlæggende alt for forskellige, så kan der være meget svært at få et forhold til at fungere. Derfor søger jeg personligt en menneske, som passer med mig, på de områder, som er vigtig for mig.

Jeg er pinlig bevidst om, at jeg er taler udfra min egen virkelighed og person. Så person er jeg åben, nysgerrig og udadvendt. Personlig vil intimitet og nærhed være en dealbreaker for mig. Jeg søger en sjæleven. Min bedste legekamerat i livet. Jeg er af den overbevisning, at handlinger og ord skaber, vedligeholder og udbygger intimitet, nærhed og kærlighed/gnister mellem 2 mennesker, hvorfor et fravær/minimum af dette, vil være meget svært for mig. Min erfaring i livet, med andre og mig selv, tilsiger mig også dette. Derfor vil jeg aldrig være i et forhold, som det du var i.

Men som sagt, så er mennesker forskellige, hvorfor det fint kan virke for andre mennesker.

Jeg ved ikke, om du kan bruge dette til noget. Dette er blot min egen meget subjektive opfattelse.