Svar til: Findes der flere "eneste ener"?

Forside Fora Brevkasse Findes der flere "eneste ener"? Svar til: Findes der flere "eneste ener"?

#19803
Anette87
Deltager

Hej Tintin

Tak for dit gode og grundige svar, som satte en hel masse tanker igang. Du har ret i, at jeg længe har været uimodtagelig for at møde kærligheden. Forstået på den måde, at jeg både sammenligner men også stadig indimellem sørger over tabet af min ekskæreste. Det er ikke fordi, jeg ikke ved, at der findes andre søde og dejlige mænd derude. Og jeg kan også godt se dem. Der er fx startet en ret sød mand ude på mit arbejde, som jeg kigger lidt efter. Han har dog en kæreste, men jeg SER ham, og det er da er skridt i den rigtige retning, ikke? Dog har jeg stadig sat min ekskæreste op på en piedestal.

Du har også ret i, at jeg måske har en lille tjekliste, som jeg virkelig skal arbejde med at lægge fra mig. Samtidig er min udfordring også, at jeg har en stor følelse af, at ‘alle de gode’ er taget her sidst i 29’erne og start 30’erne. Når jeg møder en mand, der måske kunne være et potentiale, er han optaget. Er det også din oplevelse, at ‘de gode’ tit er taget? Jeg ved selvfølgelig godt, at man ikke kan sætte det så skarpt op, og at man ikke kan dele singler og folk i forhold op i ‘gode’ og ‘ikke-gode’.
Jeg er begyndt at date igen, og forsøger mig med er åbent hjerte. Møder herigennem også flere søde, men alligevel mangler der et eller andet. Jeg ved samtidig også godt, at det tager tid at bygge en dyb relation og samhørighed op.

Åha. Hvordan giver jeg slip på alt det, der ikke blev?