Svar til: Ringe eller ignorerer hende?

Forside Fora Brevkasse Ringe eller ignorerer hende? Svar til: Ringe eller ignorerer hende?

#19698
Eva Marie
Deltager

Hvis hun IKKE er så syg at hun kan indlægges, jamen så skal hun jo heller ikke ligge i sengen hele dagen.
Jeg er også nysgerrig på hvad hun fejler.

Jeg er enig i at hun ikke skal tabes på gulvet, men det lyder som om det er en opgave du ikke kan løse – der skal professionelle til!

At hun siger det er ok du har andre kvinder, men at HUN IKKE VIL VIDE DET – det betyder i mine øjne, at hun da selvfølgelig ikke vil have at du ser andre kvinder – men at hun har givet op – Hun trænger altså til hjælp!!

Jeg mener stadig at du ikke har ansvaret for hendes liv – Du fjerner ikke dit barn fra hende – du tager barnet ud af et usundt miljø, og ind i en normal hverdag. Mener du seriøst at det er sundt for dit barn at se sin mor ligge i sengen 24/7 ??

Hun vil da til enhver tid også have ret til jeres barn, og kan vel se barnet så tit hun vil? Måske vil hun kunne få ro til at blive rask, og så kan I jo have en deleordning?

Mht. din flirt – Giv det en chance:) Jeg er ikke helt enig i Lillehjertes råd om at du skal “afslutte” det med din kæreste før du kører videre med din flirt. Jeg tror at din flirt måske kan hjælpe dig igennem processen, eller i det mindste få dig til at leve dit eget liv.