x kæresten i kulissen

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11842
  MissB
  Deltager

  Hej i skønne!!!
  Er lige kommet ud af et forhold..og været langt ude af sorg og fortvivlelse..
  Igennem denne forholdsvise korte periode har min XX kæreste været en stor støtte og hjælp.. Trøstet og været der for mig. Jeg har altid haft et soft spot for ham.. Måske aldrig helt komme mig efter bruddet..
  Vi har været de bedste venner siden bruddet.. haft sex ind imellem.. Trods det vi begge havde kærester.. (Ja det er ikke helt til at forklare hvorfor.. En særlig kemi.. God sex)
  Han starter med at kalde mig skat.. Skriver og siger han savner mig.. Elsker mig.
  Han har en kæreste.. Men det går ikke så godt .. Siger han..
  Jeg flyder lidt med men kan mærke at jeg er at for sårbar.. Og siger at jeg ikke har brug for en forelskelse oven i min skrøbelige tilstand… (Jeg er allerede genforelsket i ham)
  Og at det må stoppe.. Jeg kan ikke besøge ham og have sex.. Vi bliver uvenner.. Misforstår hinanden over SMS og han bliver vred og såret..
  Overraskende og helt uforberedt ringer han mig op og fortæller hvor meget jeg betyder For ham.. Han elsker mig.. Men kan ikke lige nu komme ud af sit forhold..
  jeg har sagt at jeg ikke kan vente evigt.. Han siger han ikke kan sætte en dato.. Og lige nu har han det svært pga fælles økonomi med kæresten.. Og selvfølgelig at det er svært for ham at få sagt det til hende…
  Hvad fanden gør jeg… Venter jeg for at blive såret igen?
  Kan jeg presse mere på?
  KAN jeg OVERHOVEDET gøre noget?
  Han ringer… Skriver.. Er sød .. Interesseret… Men bange for at hun finder ud af hans/vores utroskab..
  Nogen som kan hjælpe?

  JEG ViL SÅ GERNE DET HER…
  Men føler allerede jeg har tabt..

  #11844
  AnneM
  Deltager

  Jeg tror desværre også du allerede har tabt. Hvis han følte lige så dybt som dig, så ville 10 vilde heste ikke kunne holde ham hos kæresten. Han ville forlade hende, for at være sammen med dig på fuld tid. Der er selvfølgelig den mulighed, at han er tryghedsnarkoman og usikker på dig, fordi han lige har set dig være knust af bruddet efter en anden fyr og derfor ikke gør satse 100% på dig. Han er måske bange for du stadig har følelser for din ex.

  Men umiddelbart hælder jeg mest til, at vi hænger vores hat der, hvor vi føler os mest hjemme og det er så desværre ikke din knagerække, men kærestens han føler sig mest knyttet til.

  Første gang en mand sagde til mig, at han ikke kunne gå fordi…. ville jeg personligt trække mig med det samme. Jeg ønsker ikke at være i en relation, hvor han ikke fjerner alle forhindringer for at være sammen med mig.

  #11846
  Tintin
  Deltager

  Helt enig med AnneM

  Hvorfor kan han ikke flytte ind hos dig i morgen?
  Jeg gætter på, at det var ham som gik fra dig (ham du nu er genforelsket i)!

  Hvis jeg har ret i min antagelse, så elsker han ikke dig. Faktisk så udnytter han dig på det groveste.

  #11847
  Tanken
  Deltager

  For mig lyder det som om at I begge er skibe uden havn.

  Du er ved at komme dig over et brud, hvor din xx har trøstet dig. Og mit spørgsmål til dig er, om det virkelig er ham du vil have? Eller om det mere er ideen om en kæreste/trygheden?
  Her beder jeg dig finde ind til de gode kvaliteter som du mener han har (udover sex). Hvilke af hans kvaliteter er det der vil få dig til at satse på en fremtid med ham. Og til sidst, det der var skyld i bruddet sidst, er det ikke længere et issue? Kort sagt er det HAM du vil have? Eller er det NOGET du vil have?

  Min tolkning af ham (kender ham ikke så kan være at jeg overtolker) er, at han er en ”shopper”. Når der kommer en knast i et parforhold, så skifter han til en anden hest (i dette tilfælde dig), og når der så kommer en knast i hans og dit forhold, så shopper han videre til den næste.

  Jeg tror helt sikker på dig, når du siger at I har følelser for hinanden, men følerne skal også være der når forelskelsen og ”det at være speciel i øjeblikket” har fortaget sig. Og tør du satse på at de følelser er der når hverdagen kommer? Eller er du bange for at han ”shopper” videre?

  Som andre har skrevet, så har jeg svært ved at se hvad det er der får ham til ikke at forlade kæresten. Du skriver at han har givet forklaringen at det er dårlig økonomi. Den kan du hurtigt få uddebatteret ved at tilbyde ham, at han flytter ind hos dig (gratis husleje), og så stadig betaler husleje (eller hvad det nu kan være) det andet sted, indtil hans kæreste kan få orden på sin økonomi…… på den måde lader han hende heller ikke i stikken økonomisk.

  Undskyld at jeg måske er lidt hård ved dig, men jeg synes rent faktisk at du skal bruge tiden til at hele dine kærestesorger og finde ind til kernen af hvem DU er, hvad DU forventer af en fremtidig kæreste, hvad DU har behov for osv.
  Hvis din XX kæreste elsker dig så meget som han siger, så vil han også acceptere at I ikke ser hinanden indtil du finder frem til dig selv, og samtidig kan han jo så afslutte det forhold som han påstår der ikke længere er godt.

  Men det kræver at du finder ind til dig selv, om ikke løber rundt for at få bekræftelse og accept fra andre, men forsøger at fylde din egen selvværd og selvtillidsbeholder op.

  #11930
  MissB
  Deltager

  Tusind tak for jeres dejlige og ærlige svar..

  I har alle nogle rigtig gode vinkler på min situation..
  I spørg alle ind til det med økonomien..
  Han ejer huset.. Efter kæresten er flyttet ind er alle hans ting skiftet ud med hendes.. Og hun står for bilen.. Han har dog erkendt at han er Rigtig godt stillet og har tag over hovedet.. Og at det kun er døde ting.. Deres skænderier har dog nu taget så voldsom en drejning og der er vist ikke så meget at redde… Han fortæller ikke mig ALT.. Tænker han har fornemmet hvor det bar henad..
  OM det bliver ham og jeg????
  Tiden vil vise det.. Og ja “tanken” jeg tænker på mig selv og om det er det rigtige valg… Lige nu virker det trygt og godt.. Og tænker vi tør den stille og roligt og ser hvor vi flyder hen..
  Han ved at jeg søger kærligheden.. Og at jeg kun er interesseret i at gå All In..
  Lad os se hvad der sker!,,
  Tak til jer alle.. Kæmpe krammer herfra

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.