What to do..?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15359
  Kimmie
  Deltager

  Hej alle, Håber I kan hjælpe mig lidt her.

  For en måned siden, fik jeg en besked på facebook af min eks flirt/eks kæreste (vi havde ikke snakket helt om vi var kærester dengang), som jeg datede for 2 år siden. Jeg var mega vild med ham, men han droppede det hele efter 4 måneder, fordi han skulle starte på studie..
  Men han skrev så for en måned siden og vi begyndte så at få kontakt igen.. Det var virkelig vigtigt for mig at sige til ham at jeg ikke var klar til noget seriøst, fordi jeg der for 2 år siden var blevet så ked af det.. Men vi mødtes og det var virkelig hyggeligt og han er mega sød, men jeg blev ved med at sige til mig selv at vi bare var venner, for at holde følelserne lidt væk. Vi skrev over mobilen og snappede på snapchat om alt mellem himmel og jord. Vi mødtes igen og så film hos mig og endte med at have sex. Det var ikke lige det jeg regnede med, men det er ikke noget jeg fortryder. Men efter vi var sammen, så har vi ikke rigtig skrevet. Jeg skrev til ham og spurgte ind til ham og hans dag og studie og alt muligt og han spørger ind til hvordan det går med min eksamen og det var det han spurgte ind til.. Om 2 dage er der gået en uge, hvor i skrev sammen.. Jeg synes det er mærkeligt at det lige pludselig er stoppet.. Jeg føler lidt det er ham der skal vise lidt mere initiativ, da det jo var ham der tog kontakt.

  Vi snakkede om hvad vi forventede til hinanden, for han ville gerne prøve igen. Jeg sagde at for mig var det vigtigt for mig at jeg var 100% sikker på at HAN var 100 % sikker på at der skulle ske noget, for det skulle ikke ende som sidst og det var han fuldstændig enig i.

  Det skal siges at der for 2 år siden, da vi ikke var sammen mere, så 2 måneder efter fik han en kæreste.. Jeg stalkede og fandt ud af hvor hun boede, men droppede det hele for at komme videre. Jeg bor så nu ikke særlig langt fra hende.
  Da jeg jeg så mødte ham igen, for en måned siden, fortæller han at han bor hos sin studieven og lidt hos sine forældre etc, men leder efter et værelse..
  Men jeg kunne ikke rigtig få det til at hænge sammen det han fortalte og jeg var 100 % sikker på at han stadig boede hos sin eks/kæreste hvad de nu er.

  Jeg gik så en tur med min veninde for et par dage siden og vi går så ned af denne vej hun bor på. Min veninde går for sjovt hen til en opgang og ser med det samme hans efternavn og hans eks/kærestes efternavn.. Men han har jo fortalt mig at han bor sammen med sin studieven, som er en dreng. Jeg forstår ikke hvorfor han skal lyve..?
  Han skrev selv at han ville det her igen 100% og han har savnet mig de her 2 år og at vi skulle bare tage det langsomt etc. Måske var han bare ud efter sex? Men hvis han er ude efter sex og det var nemt at få for ham, hvorfor så ikke blive ved med at holde kontakten?

  I morges sendte han en snap af ham selv i sengen.. Altså vil han have kontakt eller ikke? Jeg ved ikke om han venter på at jeg skriver, men jeg føler lidt at den ligger hos ham nu..

  Sendte en snap for 2 dage siden for at svarer på en han havde sendt, hvor han ser den, men ikke svarer tilbage..

  Jeg synes jo han er sød, men har ikke fået følelser for ham. Jeg er bare sur over at han behandler mig sådan og især, når han oprigtig fortæller hvad han vil og virker som om han gerne vil igen og selv siger at han synes vi skal give det en chance mere..

  Jeg er en meget fortvivlet pige på 21 år og ved ikke om jeg bare skal vente på om han tager kontakt.. Jeg kan jo ikke fortælle ham at han har løjet, for så ved han at jeg ved at han har haft en kæreste og at han nu bor hos hende.. Men jeg hader folk der lyver.. magter det ikke..

  Hvad skal jeg gøre?

  #15362
  lillehjerte
  Deltager

  kan man evt google sig til hans adresse? Du kan jo være semi konfronterende og sige at du gerne vil mødes hos ham fordi I ikke kan være hos dig. Så se hvad han svarer til det. Du kan også vælge at gå direkte til sagen og sige det som det er, at du vil gerne vide om han er fri af tidligere forhold. Selvfølgelig skylder han dig at tale sandt. Du skal ikke give køb på en der lyver overfor dig. Men det kan jo reelt også godt forholde sig sådan at hans navn ikke er fjernet fra hans eks´s adresse endnu selvom han bor hos en ven/forældre på deltid hvert sted. Jeg synes du skal ranke lidt op og være dig selv bekendt og sørge for at der ikke bliver løjet for dig. Hvis han er til at regne med allerede nu er han en keeper og ellers har han jo allerede bevist overfor dig at han er lige til skraldespanden. Du skal ikke være bange for at afvise en der skjuler sandheden overfor dig. Du viser bare respekt overfor dig selv på den måde og gør dig bevidst om hvad du en anden gang gider lukke ind til det intime liv med dig.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.