Vred og ked af det!

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7441
  Evian
  Deltager

  Tænkte at nogen måske kunne give mig lidt sparring, nu hvor jeg har opdaget at min kæreste (igen) har en aktiv profil på en datingside.

  Jeg har ikke “snaget” i hans ting, læst SMS’er eller mails. Måden hvorpå jeg har opdaget det er, at jeg en dag, hvor han ville vise mig noget på sin telefon, så et app-ikon for en datingside på hans skrivebord. Tænkte at det var underligt og besluttede mig for at undersøge om han havde profil på det pågældende site. Jeg oprettede en fake-profil til formålet og det tog ikke lang tid før jeg fandt ham med billede og det hele. Han stod opført som single og søgende efter nye kvindelige bekendtskaber. For cirka et halvt år siden var vi igennem et lignende scenarie, hvor jeg også ved en tilfældighed fandt ud af at han havde flirts og “sidespring” kørende på nettet. Han bedyrede at det ikke betød noget og det blot var fordi han søgte spænding – en slags rus, kick eller hvad man kan kalde det. Jeg var vred og såret dengang – sagde at jeg ikke kunne håndtere den slags mentale utroskab og bad ham stoppe. Han lovede mig, at han ville prøve, men at han oplevede en form for afhængighed af disse kicks. Jeg fortalte ham, at det kunne komme til at betyde, at jeg måtte afbryde vores 9 årige forhold og bede ham flytte, hvis han ikke fik det under kontrol. Han fortalte at han savnede nærvær og intimitet – noget som havde været på vågeblus i meget lang tid, fordi jeg var kørt ned med stress og depression. Følte at jeg stod helt alene med ansvaret for familien, økonomien, hjemmet og parforholdet – var til sidst så træt, at jeg ikke havde overskud til at gøre noget ud af mig selv. Så på den måde kan man måske godt forstå, at han savnede noget spænding og erotik. Jeg blev bare så skuffet og såret over, at han var gået bag min ryg – og i det skjulte dyrkede fremmede kvinders gunst, mens jeg knoklede rundt og forsøgte at holde sammen på det hele og blev mere og mere udmattet. Savnede at han deltog i alle de praktiske og økonomiske forpligtelser, så jeg ikke altid skulle være hende den trætte og kedelige. Han er for nyligt blevet diagnosticeret med ADHD og hvilken betydning det har for vores samliv og de problemer der optræder i vores forhold, er jeg usikker på?!

  I den mellemliggende tid har jeg virkelig forsøgt at være ekstra opmærksom på ham – er gået i behandling for stress og depression og har fået overskud til at være en mere opmærksom og givende partner. Har givet ham masser af ros og støtte – og jeg troede, naivt måske, at det havde fjernet hans trang og behov for de virtuelle affærer – men åbenbart ikke?! Jeg følte ellers at vi var rykket tættere sammen og har ikke fundet anledning til at mistænke ham for at have genoptaget interessen for andre kvinder, men det er måske bare mig, der er naiv. Føler mig dum og ydmyget. Imorges ved morgenkaffen talte han sågar om vores fremtid, som om intet var hændt – og det på trods af at han i nat, af egen drift, forsøgte at skabe kontakt til fake-profilen med en besked.

  Gode input søges!

  #7456
  sissi
  Deltager

  Jeg ville ganske enkelt fortælle ham hvad jeg havde erfaret.

  Jeg ser ingen grund til at bruge flere år på en kæreste der ikke er tro.
  Det er ikke helbredende med sådan en kæreste, det forværre jo din stress/depression – og evige angst for hvad han nu har gang i. Samtidig at skulle bruge kræfter på, om han nu får så megen opmærksomhed (som sikkert er uopnåelig)at han ikke ser efter andre på nettet.

  Uden at generaliserer, så har jeg oplevet at ADHD, kan være empati/følelseforstyrrelser af hvad man anser for normalen, og mangel på egen indsigt. Fejl og mangler ligger ofte udenfor personen selv, men derimod i andre mennesker man omgiver sig med.
  Ofte skal der samtaler/medicin til – afhængig af hvilken grad diagnosen er, for at bedre selvindsigt og handlinger.

  #7463
  lillehjerte
  Deltager

  http://adhd.dk/livet-med-adhd/risikobetonet-adfaerd/adhd-og-seksuel-adfaerd/
  Mennesker med ADHD kan have svært ved at styre deres impulser og overskue konsekvenserne. Det beskriver lyder meget karakteristisk. Men læs link ovenfor.

  Det kan være du skal revidere om du overhovedet på mere end det plan kan tåle at være i forhold med ham. Det lyder som om du har været igennem en opslidende periode med stress og depression og når du beskriver at du holder sammen på det hele, handler det så om at du står med alt selv og han bare flagrer rundt og laver ting som det med datingprofilen? Kan du reelt leve harmonisk i sådan et forhold eller trænger du til at splitte op og klare dig på egen hånd?

  #7466
  Tintin
  Deltager

  @Evian

  1. Find dine egne grænser og forventninger til livet. Det kan du alene svare på/finde. Det har du tydeligvis ikke.

  2. Du må sætte dig ind i hvad ADHD kan rummes under 1.

  3. Når du har dette, så kan du også svare på dit eget spørgsmål.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.