Voksne børns disrespekt

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15809
  Malurt
  Deltager

  Hej …..i tidligere tråd har jeg for halvandet år siden beskrevet en skilsmisse efter min x mands langvarige og gentagne utroskab.

  Nu er jeg et helt andet sted i livet: fundet mig godt tilrette i min nye tilværelse, lagt fortiden bag mig og bearbejdet vrede og bitterhed og er glad og tilfreds med mit liv……

  ( mine voksne børn har valgt at droppe kontrakten til min x mand) …….

  Nu har jeg for et par måneder siden mødt en dejlig ven….vi er sammen og hygger, er på ture, går til musik og spiser en god middag sammen. Han er en lykke for mig hver eneste dag, vi skal dog ikke flytte sammen.

  Et par af min børn støtter mig i, jeg skal have et nyt og godt liv….og selvfølgelig en ny ven..
  Men det ældste ” barn” der selv er i parforhold og har børn, mener jeg så svigter dem. Går endda så langt som at komme med spydige bemærkninger på min facebook …hvis min ven har lagt noget op feks….eller sender mig SMS med kommentarer der viser mig meget lidt respekt. ( nedladende)

  Jeg kunne ikke drømme om at trække min ven ned over hovedet på dem….og ville ikke presse noget møde dem imellem igennem.

  Men havde dog forvente lidt opbakning til at få lov at leve mit liv.
  Jeg er ved mine fulde fem og ikke på nogen mær umyndiggjort 😉 😉

  Har i oplevet noget lignende? og kan jeg gøre andet, end nyde tilværelsen med ham og forsøge at glemme de spydige kommentarer……( men de sårer og gør mig ked af det) …men jeg vil ikke lade mig styre af mit voksne barn

  Jeg svigter ikke hverken børn eller andre familiemedlemmer / venner….

  #15810
  Eva Marie
  Deltager

  Du er nød til at tage en snak med din ældste! Ikke irettesætte, men tage en stille og rolig snak om, hvorfor – Har din kæreste på nogen måde fornærmet dit barn? Sagt noget spydigt til dit barn?

  #15811
  Malurt
  Deltager

  Hej Eva Marie…;-) håber du har det godt..;-)

  Nej…han har aldrig mødt mkne børn…( ej heller på fb eller andet) så det er blot bevidsheder om, at jeg har ham, der provokerer….åbenbart…

  #15817
  lillehjerte
  Deltager

  Måske savner den ældste noget af dig som var der førhen? Prøv at finde ud af om vedkommende føler sig tilsidesat eller om vedkommende er bekymret for dig.

  #15820
  Aries
  Deltager

  Jeg er af en helt anden mening. Du skal helt klart klappe hælene sammen og fortælle dette ældste barn og du er skuffet og såret over dets opførsel. Din ældte er jo netop “voksen” med egen familie. Dette voksne barn forsømmer jo også dig, fordi vedkommende har fået familie.

  Altså hvor er det dog et møgforkælet og skammeligt ældste barn du har.

  Det barn skal bare være glad for din lykke. Ellers må du jo holde afstand og blokere beskeder på facebook. Jo længere snor og jo mere forståelse der gives i disse sager, jo større og mere dramatisk bliver jeres relation, jo tættere du bliver med din ven.

  Her hjælper ingen stille snak. Kun grænsesætning og ærlighed kommer du frem med her. Med andre ord. sæt dig i RESPEKT, en gang for alle.

  Lykke til.

  Sådant et skarn af en unge du har.. Jeg har selv 2 voksne børn og et barn på 11. INGEN skal blande sig i mit liv på den måde!!!

  Aries

  #15825
  hexia D trix
  Deltager

  Du skriver at dine børn har afvist at have kontakt til deres far, hvorfor?

  Mon ikke svaret på grunden din ældstes afvisning af din forbindelse til en mand skal findes i hendes oplevelser af dit ægteskab/bruddet?

  Hvis I skal finde tilbage til hinanden er I nødt til at tale sammen.

  #15830
  Malurt
  Deltager

  Tak for svarene……

  Hmmm….eneste forskel er måske, at jeg lige nu ikke altid står til rådighed som barnepige og deslige…. i samme udstrækning som før…

  Afvisningen til min x mand skyldes til dels han ikke er biologisk far, dels måden han har ageret mod dem i forbindelse med bruddet ( og hans opførsel inden) ……. de må for min skyld gerne omgåes ham, men de ønsker det ikke …..og ej heller han….

  det er svært at tale om dette, idet vi kan være sammen den ene dag, og der nævnes intet …men følgende dag fyger det med SMS ……

  Har overvejet din strategi Aries…jeg vil ikke dirigeres i kit liv af voksne børn. Deres skiftende kærester har altid haft sin gang hos os, uden jeg har stillet mig på tværs for deres lykke ( så længe den varede)!

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.