Vil have min eks tilbage

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23109
  Pigen
  Deltager

  For 1,5 måned siden gik min kæreste og jeg fra hinanden efter 2,5 års forhold. Vores forhold har været intenst, fyldt af kærlighed, men også været præget af nogle store diskussioner og dilemmaer. 1 måned inden han slog op, meddelte han, at han ville hjem til hvor vi kommer fra, væk fra storbyen og derfor ville flytte ud af den lejlighed vi havde sammen. Dette accepterede jeg og er flyttet hjem til mine forældre indtil jeg har fundet mit eget, der hvor jeg studerer. Denne tid fra hinanden har været helt ekstrem hård for mig. Jeg savner ham ufatteligt meget, tænker kun på ham, hvad han laver, om han skriver/ses med andre piger osv. Jeg er ikke i tvivl om, at det er den forkerte beslutning. Vi har kontakt sammen ugenligt, men det er altid mig der skal tage kontakt, og jeg har svært ved ikke at lade følelserne overtage. Jeg føler mig svigtet, fordi jeg opgav så meget i storbyen for, at flytte hjem med ham, og så gør han det forbi. Vi havde været ude at kigge på hus sammen, drømte om en fremtid sammen og det eneste jeg ønskede af ham, var mere tid til vores forhold, fordi han havde travlt med vennerne, fester, bold, jagt osv.
  På det seneste har han givet udtryk for, at han ikke kan holde ud, at jeg kontakter ham fordi han føler, at han skal forsvare sig selv og den beslutning han har taget, og jeg ønsker at han skal tage mere kontakt til mig.. Jeg accepterer hans følelser og den beslutning han har taget, men det er hårdt, fordi hans forældre heller ikke kan forstå den beslutning han har taget, om ikke at ville være sammen med mig.
  Jeg elsker ham utrolig utrolig meget, men føler lidt han har fået en “hjerneblødning”, og nu bare holder fast i den beslutning han har taget fordi “en beslutning er en beslutning”.
  Skal jeg blive ved med at kæmpe for at få ham tilbage? Hvis så, hvordan? Eller skal jeg lade ham gå og håbe på han kommer i tanke om, hvad han giver slip på.
  Mvh
  Den fortvivlede

  #23114
  lillehjerte
  Deltager

  Nu lyder det til I har været sammen længe. Men du er nødt til at lade ham være. Han har givet kraftigt udtryk for at det er forbi, kan jeg se ud fra dine beskrivelser. Du er i sorg lige nu. Men du har også den valgmulighed gradvist at give dig selv mulighed for at komme videre i dit liv. Hvis du var glad for byen, så tag tilbage. Tag ud og dyrk dine interesser og dine venskaber eller åben op for nye. Han kommer til at fylde mindre og mindre i dine tanker med tifen.

  #23115
  Eva Marie
  Deltager

  Er fuldstændig enig med @lillehjerte – Det er utrolig hårdt at have kærestesorger, for det er det du har. Du er nød til at lade ham helt være – han har sagt det sole klart til dig, og det skal du respekterer. Det er også lige meget hvad hans forældre synes – de er ikke herre over ham og hans valg af partnere.

  Gør noget for dig selv. Besøg evt. nogle veninder, snak det igennem – med tiden vil du stille og rolig glemme ham. Selvfølgelig er det hårdt at blive afvist men du skal lade dine følelser få frit spil. Tud igennem og tillad dig selv at det gør ondt – men kontakt ham ikke!
  Du skal ud og finde en der vil have dig 100% – du skal ikke levet et liv i håb om en der ikke vil dig – det er du alt for god til….

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.