Vil han mig på sigt.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13099
  fynbo
  Deltager

  Kære Martin.
  Jeg er en selvstændig kvinde på 51 år. Jeg blev skilt fra mine børns far for 4.5 år siden. Vi var vokset fra hinanden og sex og nærhed var en sjældenhed. Han fandt en ung kvinde, og er sammen med hende i dag. Det er som sådan ok, jeg har haft det svært med at der gik 6 mdr. før han fortalte mig, han ville skilles. Han fortalte ikke han havde en anden. Han blev meget nedtrykt og jeg tog mig meget af ham. Min mor blev samtidig død syg af kræft, jeg fik ny chef, som ikke brød sig om mig. Min børn havde det svært, og jeg havde det meste af ansvaret for dem. Jeg kom ovenpå. Det var rigtigt at blive skilt, det var bare måden.
  Jeg har passet på mig selv, kendt to mænd i cirka 3 mdr. hver siden, ca. et halv år efter jeg blev skilt. Så blev jeg bange og hold mig fra mænd.
  For et år siden mødte jeg en dejlig mand på en dating side. Det voksede. Vi mødte hinandens børn. Han ville det hele, flytte sammen på sigt, fælles ferier, hele pakken. Men også feste til den lyse morgen når han er sammen med vennerne. Gerne et par gange om mdr. Det er ok, en gang om mdr. Eller måske at gå hjem kl 2 engang imellem, Men han kan ikke sige nej.
  Han trækker sig, jeg stiller flere krav. En dag finder jeg ud af at sms med en anden kvinde, ved et tilfælde. jeg siger det til ham, han siger det ikke er noget. Han er selv ret jaloux. Han gør vores forhold privat på fb. og sørger for jeg kun kan se fælles venner. Vi slutter det, han kan ikke min “pakke”, kun mig. Han siger han er ulykkelig, vi aftaler at være venner. Han siger det er rigtigt vi har sluttet og han kommer igennem. Vi har set hinanden engang siden, det var hyggeligt. Vi har aftalt at ses om 1.5 uge. Jeg savner ham, men har brug for at en der har forstand på parforhold fortæller mig, jeg skal glemme håbet.Han var ret nyskilt da jeg mødte ham. Hvad tænker du? mange hilsner fra mig.

  #13101
  sofia-silje
  Deltager

  Jeg siger det minder meget om der hvor jeg står med en fyr nu…

  #13109
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder ret kaotisk med ham og som om han ikke har været klar.

  #13125
  kvinde42
  Deltager

  Umiddelbart med det du skriver, så vil jeg , ud fra min egen erfaring, sige at han vil dig ikke 100%.. Du skriver at han er nyskilt, og han skriver med andre kvinder, jeres forhold er privat på FB… Han virker som en der har brug for at der bare er en når han har brug for det..

  Det er de færreste der kan gå ind i et nyt forhold, kort tid efter at de er gået ud af et andet.. Og mænd har rigtig svært ved at være alene..

  Min erfaring siger mig at man har brug for tid for sig selv, man har brug for at mærke hvem man er efter et langt liv i et parforhold..
  Jeg mødte selv en mand meget kort tid efter at jeg var blevet skilt, og set i bakspejlet var jeg slet ikke klar til et nyt forhold .. Da det så gik i stykker mødte jeg en ny og fik barn med ham, selv om jeg inderst inde godt var klar over at der var noget, der ikke var rigtigt .. Og ganske rigtigt gik det også i stykker…
  Jeg har så været alene i næsten 3 år og mødte så en mand for nogle måneder siden.. Det holdt i nogle måneder da han desværre var lidt samme type som de to andre…

  Den tid jeg har været alene, har været rigtig god for mig, for man lærer rigtig meget om sig selv og hvad man vil og ikke vil..

  Så mit råd til dig er at du har brug for at finde dig selv og ikke gøre dig afhængig af om han vil dig eller ej… Hans væremåde siger alt for mig med det jeg selv har oplevet igennem årene…

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.