Vil han ikke mere?

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19879
  Sol1994
  Deltager

  Hej!
  Sagen er den at jeg har mødt en rigtig sød fyr for et par uger siden.
  Vi mødtes i byen, vi udvekslede numre, og han spurgte allerede dagen efter om vi skal mødes.
  Vi har nu mødtes 3 gange, og det har været så hyggeligt hver gang. Vi har hver gang mødtes på enten en café eller bar, og taget hjem hver for sig. Vi kyssede den aften vi mødtes i byen, men har ikke kysset på vores dates. Vi har holdt i hånden og nusset hinanden, men ikke mere end det, så det har været meget uskyldigt.
  Han er 5 år ældre end jeg, men vi har det rigtig sjovt og hyggeligt. Vi har også snakket om at vi ikke har mødt en som vi “klikkede” så godt med på 1. date. Og jeg synes virkelig jeg har kunne mærke at han har haft interesse i mig når vi har været sammen.
  Vi har egentlig også haft rigtig fin kontakt i mellem vores aftaler, og vi har været meget gode om at tage initiativ til at ses begge to.
  Dog har jeg oplevet at han har aflyst to af vores aftaler. Jeg blev selvfølgelig skuffet og ærgelig da jeg jo altid glæder mig til at se ham.
  Vores sidste aftale blev aflyst, da han skulle til et møde og skrive på sit speciale. Han spurgte dog i samme besked om vi ikke kunne finde en anden dag, hvilket jeg sagde vi sagtens kunne og hvornår han ellers havde tid. Denne besked har han ikke svaret på. Det er nu 4 dage siden jeg skrev den til ham. Og nu er jeg nervøs for at han har mistet interessen? Jeg ved at han nok snart skal aflevere sit speciale, hvilket jeg ved han har travlt med. Han skal også flytte fra sin lejlighed her nu, så han har meget travlt lige nu, hvilket også er helt fint. Men det ville jeg egentlig bare have at han skrev til mig så, i stedet for helt at lade være med at svare. Nu er jeg bare virkelig i tvivl om, om det bare er fordi han har meget travlt og er presset, at han ikke har svaret tilbage med en ny dag hvor vi kan ses – eller om det er fordi interessen allerede er væk? Jeg er i vildrede over om jeg skal skrive til ham igen, og spørge om han vil ses snart eller om jeg skal lade ham kontakte mig?
  Hvad vil I gøre?

  #19880
  Tintin
  Deltager

  @Sol1994

  At man ikke svarer, er virkelig dårlig stil. Mangel på dannelse og/eller blot ligegyldighed. Nu vil jeg så vælge at se tingen fra den positive side. Der er ingen grund til at se problemer hvor der ikke nødvendigvis er nogen.

  Hvis man er midt i en flytning og tilmed skriver på det sidste af specialet, så kan jeg virkelig godt forstå hvis han ikke har 5 minutter til dig. De sidste 2-4 uger af et special sover man næsten ikke, så hvordan har han tid til at skulle se en pige 1-2 aftner i en uge? Hvis du skriver til ham, så skal han svar dig, og så kører den ellers der ud af …. Alle der har været forelsket ved, at det er en tidsrøver. Så er det nemmere slet ikke at svare (starte korrespondancen) – sådan kunne han måske godt resonere.
  Så derfor vil jeg fokuserer på den fantastiske kontakt, som I allerede har haft (den er reelt, og den er realiseret), og lade være med at kontakte ham den næste uge eller 2. Giv han lidt plads (for den har han brug for). Hvis du ikke har hørt fra ham efter een uge eller 2, så ville jeg blot sende han en sød og sjov lille besked. Måske spørge ham, om du skal lave lidt mad til ham, for det er vigtigt at helten får lidt at spise midt i travlheden 🙂 Men vær tydelig om, at det ikke skal være en “tidsrøver”.

  Een ting som er sikkert som ammen i kirken er, at kan han lide dig, så skal han nok vende tilbage til dig, når han kommer ud på den anden side af specialet og flytningen. Som fyr vil jeg gerne love dig dette.

  I min erfaring (jeg trækker på min og mine venners) så skal du, som pige vise ham, at du kan lide ham, således han ikke får et forkert indtryk. Drop al spillet med at spille kostbar eller beskytte dig selv ved at spille med lukkede kort. Der er stor forskel på at kurtisere og flirte vs at spille kostbar. Den sidste er for uinteressante piger. Jeg siger ikke, at du skal deklarerer din store udødelige kærlighed på den første date, men det omvendte er småtosset i min erfaring.
  I starten er det nemt at misforstå hinanden, da man ikke kender hinanden endnu. Undgå derfor uklar signalgivning. Undgå tillige – gælder altid og gennem hele livet – at være en kedelig pige, som skal trække op, hver gang man mødes. Vær derfor dig selv, tur lev lev livet, vær et positivt bekendtskab, og du vil finde kærligheden – hvis ikke denne gang, så næste gang.

  Den anden ting du skal gøre, er at give ham plads, når han har travlt. Mænd går kold på piger, som ikke kan rumme, at de har et selvstændigt liv. Speciale og flytning er 2 megastore ting, så her skal han have plads, så han kan realiserer ham selv. Nå han har realiseret sig selv, så lover jeg dig, at han nok skal komme tilbage til dig, hvis han er glad for dig.

  Så det korte råd er. Du har ikke det store at tabe. Hvis han ikke har svarret, så giv ham een uge eller to. Helt perfekt vil det være, hvis det er på den anden side af specialet. Derefter kaster du en overskuds-sms (eller hvad I nu benytter), som ikke afkræver ham et svar eller dynger ham til med skyld, men ligger op til leg. Med et glimt i øjet. En flirt. Hus det tager 2 til at kurtiserer. Som sagt, så har du ikke det store at tabe. For når har er færdig med specialet, så vil hans reaktion afsløre, om han er ligeglad eller, om han har lyst til at ses igen (selv hvis I ses igen, så er der ingen garantier – der er jo lige i starten af jeres bekendtskab). Var jeg ham, så ville jeg også have brug for at fokuserer 100 på speciale mm. Det er kulminationen på 5 år. Der er stor forskel på karakterne 12, 10, 7 etc. Meeeeeen du er jo allerede blevet lidt glad for ham, så jeg forstår jeg godt, at det er meeeeeeget svært og 2 uger er meeeeeeget lag tid. Men her er det så at du har veninder, familie, arbejde, sport og skole som livline.

  Selvfølgelig skal du se ham igen. Heller møde folk een gang for meget, end en gang for lidt, og du så mister “the one”.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.