Vil han have sex?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24417
  Tani
  Deltager

  Min fysioterapeut og jeg flirter når jeg er til behandling eller holdtræning. Han er 15 år yngre og vi er begge i forhold.
  Han er super lækker og rigtig sød. Og så er han god til de lidt mere frække hentydninger. Det er vi begge ret gode til.
  Sidste gang til holdtræning gav ham mig (og ikke de andre) hånden til farvel, og da jeg så skulle gå gav han mig hånden igen og fulgte mig til døren, hvor han blev og sludrede lidt ekstra – siddende på en trappe så jeg havde udsyn til hans spredte ben (tilfælde? -måske).

  Ved de sidste behandlinger har jeg oplevet, at hans lem rører ved mig i både kortere og længere tid. Er det mon med vilje og dermed en hentydning af de større? Eller bemærker han det ikke selv? ønsker han at jeg reagerer på det?

  Som sagt er jeg i forhold og min interesse i fys’en er sexuelt. Flere gange har vores flirt/let skjulte hentydninger gjort mig ret så varm.

  Sidst jeg var til behandling gav han mig hånden igen og jeg fornemmede at han nussede min hånd.

  Lyder det til at han er interesseret og at vi skal lade os rive med?

  Kh Tani

  #24418
  lillehjerte
  Deltager

  Altså nu arbejder fysioterapeuter tæt på deres klienter for ikke at belaste ryggen, så hvis han ikke havde en erigeret, er der ikke mere i det. Så er det bare en god ‘lægeroman’ 😀 15 års forskel er måske også lidt meget 😉 jeg tror bare han er høflig. Hvad med at fokusere på at være tilfreds med din partner derhjemme?

  #24422
  Tani
  Deltager

  Jeg er bestemt tilfreds med min partner. Så det er ikke der skoen trykker.
  Jeg er mest nysgerrig på om der ligger mere i hans opførsel en netop venlighed, fordi vi flirter så meget som vi gør.

  #24424
  lillehjerte
  Deltager

  Det er jo ikke sikkert han selv oplever sig som flirtende. Men bare høflig.

  #24425
  Tani
  Deltager

  Ahh det er jeg nu ret sikker på. Vores samtaler har være beyond høflighed og temmelig sexuelle. Han har bl.a. sagt at der er for lydt i de små rum, brugt ordet insinuerende om vores ordvekslinger.

  Men uanset så nyder jeg vores flirt/samtaler, og ville “have lov til at fortælle/snakke om det. Det er ikke noget jeg kan snakke med mine omgivelser om.

  #24426
  lillehjerte
  Deltager

  Synes du utroskab er spændende? Hvordan ville du have det hvis din mand ikke afbrød besøg hos en terapeut han syntes flirtede og var seksuel?

  #24433
  Concordia
  Deltager

  Kære Tani
  Ja, han har helt sikkert lyst til dig. Min erfaring siger mig, at hverken mænd eller kvinder tilfældigt placerer sig udfordrende og strejfer en med bryster eller lem. Men du kan gå gennem hele livet uden at se det, hvis det er det, du vil. Eller du kan se og mærke, hvad du oplever og reagere på det.
  Og vil du så andet end din kæreste derhjemme?
  Ja, det lyder jo sådan. Måske mangler der noget, måske er du bare mere sensuel end din partner. Fred være med det – det er dig, der skal leve dit liv.
  Og spring da op og fald ned på aldersforskellen. Der er masser af yngre mænd, der nyder mere modne kvinder.
  Men gør op med dig selv, om du er sikker på, du vil – at det er det, du har lyst til. Eller om du bare ‘trænger’. Jeg har selv prøvet at blive særdeles tændt af en fysioterapeut – men da jeg fik det lidt på afstand, fik jeg nærmest kvalme ved tanken og holdt mig væk længe efter. Formentlig er det derfor, der er et etisk kodeks omkring patienter/behandlere – de får en særlig tillidsfuld indgang til dig, som gør, at du hurtigere bliver hooked. Så måske bør du sætte behandlingerne på pause, hvis I indleder noget. Og bagefter kan det nok være svært at samle den op i en afslappet relation igen
  Jeg synes nu, det lyder som du er lidt fysisk optaget – men er det nødvendigvis af ham? Eller har han bare vækket dig – og skulle du så i virkeligheden hellere fordybe dig i kæresten eller en helt tredje?

  #24443
  Tani
  Deltager

  Nu har jeg ikke udtalt at jeg synes, at utroskab er spændende. Jeg har skrevet at jeg nyder de samtaler vi har.
  Og slået fast, jeg elsker min kæreste og vores samvær er kanon. Vores forhold er langdistance, så vi ses ikke så tit. Min kæreste har iøvrigt ikke noget imod at jeg flirter. Han ved jeg elsker ham.

  Grunden til at jeg spurgte herinde, er fordi jeg ville af- eller bekræftes i det jeg mærker, når jeg er til fys/træning. Ikke for at få en løftet pegefinger eller accept til at være utro.

  Jeg spurgte bl.a. om jeg skal reagere på hans lems placering mod mig. Netop fordi, hvis jeg gør det, så tages skridtet måske videre – hvad tænker I? Eller kan det kommenteres på en måde så det ikke bliver akavet og flirten kan bevares?

  Jeg er naturligvis bevidst om at en del af min tiltrækning af ham bunder i at han får mig til at få det bedre fysisk. At han så er god til at ping ponge hentydninger af varierende seksuelle grader er bare et plus.

  Jeg planlægger altså ikke at være utro. Men havde brug for input til hvordan hans opførsel kan tolkes.

  #24444
  lillehjerte
  Deltager

  Hvordan kan det være at du så spørger ind til råd om næste skridt? Jeg tænker som besvarer at du nok er nødt til at være bevidst om hvad du er i gang med at bevæge dig ud i. Det kunne måske være du trænger til at bevæge dig ud af dit forhold til din kæreste. Jeg tror der er masser af single kvinder derude der leder efter en loyal kæreste. Det lyder til at du er parat til at opgive din loyalitet for et eventyr.

  #24449
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg synes Lillehjerte har en pointe her 🙂 Det lyder underligt at du spørger ind til næste skridt, hvis du ikke vil være din kæreste utro?
  Samtidig synes jeg også det er vigtigt at pointerer at der herinde ikke er, eller skal være en løftet pegefinger. I og med at man spørger anonymt herinde, så synes jeg det er vigtigt at man kan spørge om alt, uden der peges fingre – det tror jeg nu heller ikke der er nogen der gør – men spørger man…så får man også direkte svar – og der er mange herinde, der er super gode til at prikke til en……komme ind til sagens kerne….
  Hvis du gerne vil være din kæreste utro, er det din sag!

  Jeg synes nu også at du skal kikke ind i dig selv, og spørge dig selv, hvorfor du bliver tiltrukket af ham……måske jeres forhold ikke er så godt som du gerne vil have det til at lyde? Utroskab, eller lysten til det, kommer jo fra noget man mangler i forholdet, ved ens partner osv.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.