Vil han eller vil han ikke?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19307
  whiteroses
  Deltager

  Hejsa

  Jeg er 56 år, og har lige været sammen med den dejlig mand på 55, vi har været sammen 5 gange..på 1 1/2 måned..der var kemi både fysisk og psykisk…vi havde sex på 2 date….og de følgende date…spiste hyggede og god sex…vi sov kun sammen den 5. Gang….. vi havde korte SMS kontak ca. Hverandre dag.efter ikke at, have set ham i 1 1/2 uge ringede jeg ham op og spurgte om det var med vilje vi ikke sås…han svare der var meget arbejde…ok…tænkte jeg hvad så….

  Dagen efter ringede han mig op og sagde han havde tænkt og undskyldte, han havde indledt et forhold når han havde så travlt….er ved at sælge hus…meget arbejde og skulle være sammen med familie , han kunne mærke han var ved at få stress….kunne ikke huske…..han har prøvet det før…. og kunne ikke overskue det. jeg sagde det er jeg ked af, Da han er en ualmindelig dejlig man at være sammen med…og han sagde jeg var en skøn kvinde at være sammen….han sluttede af med om han må beholde mit nr. Og ringe på et senere tidspunkt for st høre hvor jeg er i mit liv…der har helt igennem vær et en god tone imellem os…..Ingen skænderie elle dårlige vibs…bortset fra han kommunikerede disse ting ud…..jeg har aldrig stået i denne situation før…..men har efter mange halvåbne døre besluttet mig for ente er den åben eller lukket….for at passe på mig selv…..
  Hvad gør jeg nu…..venter…..har ikke tænkt mig at kontakte ham….

  #19309
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg synes du skal gå videre med dit liv.. hverken holde åbent eller lukke.. gør ingenting, men bare lev dit liv videre.

  Møgtræls når du følte, at der var god kemi.

  Hvis man har meget travlt og er et sted i sit liv, hvor man ikke kan overskue noget, så kan man ikke have et forhold…, Måske det er en dårlig undskyldning. Måske det er rigtigt. Det er svært at vide…

  Undre mig over hvor mange mennesker der egenligt er, som hopper ind i en relation uden at mærke ordenligt efter – for så at måtte skuffe kort tid efter.

  #19310
  whiteroses
  Deltager

  Tak for respons….
  og hvor har du ret…med så mange hopper ind i en relation, uden at mærke efter….

  #19311
  Eva Marie
  Deltager

  Tror også det klogeste er ikke at kontakte ham. Måske vender han tilbage? Det er vigtigt at høre hvad det er han siger. Når han fortæller dig, at han ikke kan overskue det lige nu, så mener han det han siger.

  #19315
  whiteroses
  Deltager

  Hej Eva Marie

  Tak for den udmelding….

  Jeg er hel sikker på han er en super mand, der ikke lyver…..har aldrig haft fornemmelsen…..og har i de sidste mange år datet mange…og fået mistanke hurtig med løgn og latin…. jeg blev for første i mit liv frustreret og ked af det på samme tid…

  #19336
  whiteroses
  Deltager

  [/quote]

  #19338
  Zoe2
  Deltager

  Du skal være klar over, at der en del mænd – (ikke alle) – der bruger sex og samvær med kvinder som en ventil for deres stress. En slags overspringshandling.
  Lige indtil – de helt berettigede – forventninger fra kvinden bidrager til at øge stressniveauet og han slår op i banen.
  Man kan spørge sig hvorfor de går ud på datingmarkedet, når de ikke kan overskue det. Men det er der altså nogen der gør.

  Når jeg møder en interessant mand forsøger jeg altid at finde ud af om han er presset. At have travlt er ikke det samme. Hvis jeg syntes han er presset holder jeg ham lidt ude i strakt arm. Hvis de ikke kan få sex rimeligt hurtigt plejer de at falde fra. Tjah….

  Hvis jeg var dig ville jeg holde mig væk – altså helt væk ingen SMS’er – indtil han har fået solgt huset. Hussalg kan være meget stressende, da du ikke kan gøre ret meget selv, men er helt afhængig af andres menneskers ønsker og valg.

  #19340
  whiteroses
  Deltager

  Hej Zoe2

  Du kan tro jeg også har lært af, dette, han virkede først presset efter 3 date, og sagde det også…..
  Og jeg har ikke kontaktet ham på nogle måder og gør det heller ikke….men hold kæft det er svært…
  Har selv heldigvis et godt job, og noget dans og yoga….så det bruger jeg tid på…. syntes bare det er svært at, igen…igen skal ud på dating markede…..og blive skuffet…hvad siger du?

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.