Vil gerne have Martins mening…

 • Dette emne har 9 svar og 10 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af sissi.
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5944
  milili
  Deltager

  Jeg er meget chokered og såret, for har fundet ud af at min nye kæreste (nu ekskæreste) årlig tager til Thailand og knepper ludere dernede (når han ikke har kæreste).
  Jeg er 37, han 42. Luderne var omkring 25.

  Han var så sød og dejlig (indtil han ikke ville mig mere), og han sagde, at han var “verdens bedste mand”, åben og ærlig. Han sagde at han aldrig kunne drømme om at købe sex. Nu: ”Det ser han ikke noget forkert i, så længe det er frivilligt!”

  Jeg blev vred og ked af det (og bange for sygdomme!), og skrev til ham at han er gammel og grå i siderne, og de unge thaipiger kun gør det, fordi de får penge. Og at det er psykologisk skadeligt for dem, noget han som læge burde vide; at det kvindesyn kan jeg slet ikke forlige mig med, og kan slet ikke forstå, at han synes det er okay at købe en kvinde.

  Nu er han virkelig sur og vil ikke snakke med mig. (—> er skredet.) Han skrev i en sms at “Han følte sig kritiseret, jeg var urimelig og han gad mig ikke mere, jeg forsøgte hele tiden at sabotere vores forhold”, “han troede ikke, det (thailand) var så vigtigt” (Det vidste han godt!). Jeg forsøgte forgæves at forklare.

  Det har nu gået flere uger, og jeg synes han opfører sig rigtigt umodent, med bare at ”forsvinde”. Ingen undskyldning – intet. Jeg føler mig kørt over.

  Han reagerer som om jeg har gjort noget forkert, som om ingen har reageret tidligere (undtagen mig), og jeg bliver usikker. Det har slået mig meget ud da jeg ikke ved hvorfor han behandler mig sådan. Mener han ikke jeg er mere værd?

  (Tidligere var jeg lidt betænksom. Jeg havde en fornemmelse af, at han var styrende (følte mig presset); det var andres skyld når noget gik galt (tidligere forhold, jobs, parterapi); han var kritisk overfor andre (men meget sart over for kritik) og “ved bedre end andre”-aktig, træt af/vred på kvinder; hans mor har borderline personlighedsforstyrrelse, hans ekskæreste lige så (men hun fandt en ny mand og blev “pludselig” rask…). Jeg spurgte lidt ind til det, og han har en gang indrømmet, at han var meget umoden i 30erne, og at han er blevet droppet af flere kvinder fordi han bruger for lidt tid på dem. “Men mig var han vild med, og nu ville han slibe sine kanter af”. Jeg blev usikker. Han mente at jeg var paranoid, skør og umoden, “men var glad for mig”.)

  Har spurgt på et andet forum, og fået mange gode råd. Men nu vil jeg gerne have en professionel mening. Render ind i ham ugentlig, og jeg ved godt, at jeg skal komme videre og glemme ham, men det er svært lige nu.

  Har aldrig afsluttet noget uden at få snakket ud. Det gør virkelig ondt. Jeg kan godt klare at blive afvist, og jeg skal ikke kæmpe for vores forhold, men jeg har meget svært ved at håndtere at blive behandlet respektløst, og tror det kan være en god idé at få snakke ud med han om det, men det vil han åbenbart ikke, på trods af, at jeg har gjort mit for at få ham i tale. Men måske gør jeg det forkert?

  #5945
  jydinden
  Deltager

  Jeg tillader mig at svare. Hvis jeg forstår det rigtigt tager han til Thailand når han ikke er i forhold og dvs han har ikke gjort imens i var sammen. Hmmm. I den verden jeg befinder mig er der befolket med mænd der laver det stunt. For mange arbejder de som en hest på boreplatforme og når de har fri tager de flyet ned til villige damer og sprut i stride strømme. Bryder jeg mig om det , nej. Kan jeg forstå det ja. Jeg er kommet frem til at det er et modefænomen. Det er nemt , hurtigt og de har sikker gevinst hver gang. Og ret beset er jeg i tvivl om hvem der reelt udnytter hvem. De mænd jeg møder er nogle sårbare størrelser med tonsvis af lig og skilsmisser i skabene, men de drømmer alle om den store betingelsesløse kærlighed. For dem der roder sig ind i et længerevarende forhold kan det blive en temmelig dyr erfaring hvor de ender med at bruge alle deres midler , plus gældsættelse sig for at holde forholdet kørende som er betinget af at de kan levere den levefod der er forventet ved man har en europæer i garnet. Din lægemand har sikkert taget turene af samme årsag fest farver og sikker gevinst. Jeg tror ikke man skal psykoanalysere det for meget. Der er rigtig mange mænd der bruger prostituerede og for mig at se må det henhøre til privatlivets fred så længe det ikke foregår når de er engageret i forhold. Ret beset ville jeg næsten have det værre med hvis de havde købt sex af en gadeprostitueret narkoman, som grænser til nekrofili. Jeg tror han skammer sig og er krøbet i skjul fordi du ikke vil lade det ligge. Hvad skal han gøre sige undskyld, love aldrig at gøre det mere, give dig ret i at hans gerning er et udtryk for dyb kvinde foragt ? Han kan næsten kun gøre det han gør og lægge afstand og straffe dig for at klæde ham af ind til skindet.

  #5946
  Rosmarin
  Deltager

  Jeg tillader mig også at svare…Jeg hæfter mig egentlig mere ved afsnittet, hvor du fortæller mere om ham. Du skriver tidligere var han sådan og sådan. Ændrede han sig mens I var sammen? Jeg mener holdt han op med at være styrende og kalde dig paranoid, skør og umoden? Hvordan havde I det sammen inden den sidste oplysning kom frem?
  Hvis du vil helt være sikker på at fange Martin inden for kort tid, så kan du skrive i Martins Corner, som findes her på hjemmesiden.

  #5948
  Zoe2
  Deltager

  Hvis han opfører sig sådan som du beskriver, kan du heller ikke forvente en respektfuld afslutning. Men jeg syntes nu også du angriber ham voldsomt. Kan egentligt god forstå, at han går i flyverskjul.

  #5951
  Amanda
  Deltager

  Jeg håber at det er ok, at jeg også tillader mig at svare, selvom at jeg ikke er Martin 🙂

  Min nuværende kæreste fortalte mig at han også (Ligesom så mange andre mænd) har prøvet at opsøge prostituerede. Det har jeg ikke noget imod, og ærlig talt så kan jeg godt fortså at de gør det ! Sex er dejligt og det ER bare sværere for mænd at møde “Villige” kvinder.. I hvert fald sværere end det er for de fleste kvinder at finde “villige” mænd. Derudover så er jeg rimelig sikker på at de fleste prostituerede er klar over hvilken risiko de løber ved IKKE at dyrke beskyttet sex med deres kunder. Tror ikke at du skal være bekymrede for sygdomme (Men gå til lægen alligevel , så du ikke skal tænke på det)

  Som “Zoe2” skriver så kan jeg gå forstå at han “Løber væk”. Hvad skulle han ellers gøre ? I det mindste har han været ærlig og fortalt dig at han rent faktisk benytter sig af købesex når han IKKE er i et forhold. Han har ikke været dig utro !? Så han er vel stadig “Verdens bedste mand” i og med at han ikke har gjort noget forkert !? Faktisk synes jeg at du skal tage det som et kompliment at han har været ærlig overfor dig. Det er noget der kræver mod at være ærlig omkring sådan et tabubelagt emne !

  #5954
  Kattemor
  Deltager

  Ærlig talt Amanda, så tror jeg ikke at Thai-pigerne er særlig sikre at knalde med…
  Villige damer – ærlig talt…så dør man sku ikke af at undvære sex en periode…

  Kære Milili… Jeg var godt nok også blevet lang i ansigtet hvis jeg havde oplevet det samme som dig, jeg havde nok bare trukket stikket ud og var løbet den anden vej…

  #5956
  chokoladefro
  Deltager

  milili: Jeg forstår dig også godt. Må sige jeg hæfter mig ved, at han starter med at sige til dig, at han aldrig ville kunne finde på at købe sex – men ved nærmere bekendtskab – så fortæller han, at han har købt sex af flere omgange. Det kan jeg godt forstå, at du bliver chokeret over.

  Jeg tror så også, at der er rigtigt mange mænd, som har været ved prostiturerede, men ikke fortæller det til deres kærester. Det kan jeg godt forstå og jeg synes faktisk ikke, at man behøver at fortælle alt. Ofte skader det mere end det gavner. Tror kvinder generelt ser anderledes på prostitution end mænd.

  Det kan godt være, at han føler sig angrebet af dig, men hvad havde han regnet med. Jeg synes også, at det at han bare går uden at ville snakke med dig, er for dårligt og en tarvelig måde at slutte et forhold på. Kan du ikke opsøge ham på hans bopæl? Så du kan få din snak med ham.

  #5957
  lillehjerte
  Deltager

  han lyder slet ikke god. Du fortjener bedre. En dag vil du takke ham fordi du finder bedre, tror jeg på.

  #5963
  Salamina
  Deltager

  Hej Milili. Jeg hæfter mig mest ved, at du skriver, at du “har fundet ud af” at han… osv.

  Er det som i, at du har snuset i hans private ting og sager, eksempelvis computer? Eller er det som i, at han selv har fortalt dig det? Det er lidt afgørende for hans reaktioner, synes jeg.

  Hvis du har fundet ud af det ved at snuse, så er det en anden sag og så er det vel derfor, at han blandt andet siger, at du saboterer forholdet.

  Hvis du har givet udtryk for, at du finder det frastødende og han fortæller dig det af sig selv agtigt alligevel, så er han en nar! Hvis du har snuset dig frem ved at rode i hans private ting, så er det en anden sag. Og den sag er ikke til din fordel. Så føler han sig med rette lige så provokeret, som dig.

  #5976
  sissi
  Deltager

  Jeg hæfter mig ved afsnittet hvor du skriver: Tidligere var jeg lidt betænksom osv… det siger da en del om manden, og hans tilgang til andre mennesker.
  Han mener uden tvivl han er “Guds gave til menneskeheden” – og alle der ikke har hans mening, er forkerte. Du lader skinne igennem, at den følelse fik du også… lyt til den!
  Så er det lige meget, hvad han selv mener han er, i form af: Verdens bedste mand… så har man da en selvtillid der råber Spar To… men tilsyneladende har han ikke meget at have den i:)
  Så den respektløshed du ser her, det er sådan du vil opleve ham oftere og oftere, hvis forholdet var fortsat.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.