Vi have dét, andre vil have.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #20999
  Anette87
  Deltager

  Kender I det, at mænd/kvinder, man ikke vil have, pludselig bliver interessante, fordi andre vil have dem?

  Jeg så for et godt stykke tid siden en fyr. Han var sindssygt lækker, fræk og god i sengen. På det fysiske plan, var der den vildeste kemi EVER!! Omvendt var han på ingen måde god for mig. Han har et alkoholproblem, er jaloux/kontrollerende, dramatisk, ingen venner, har været alle kærester utro, og det føltes helt forkert i maven at være sammen med ham. Jeg kan mærke, at der ingen kemi er på det “mentale plan”, og at jeg får det skidt af at være sammen med ham, så jeg får langt om længe gjort det forbi med ham.

  Nu har jeg opdaget at han ser en anden. En virkelig lækker sild. Jeg kan mærke, at jeg er jaloux. Kender I følelsen? Jeg ved godt, at han stadig ikke er god for mig, men han er pludselig spændende igen.

  • Dette emne blev ændret 4 år, 8 måneder siden af Anette87.
  #21001
  Tintin
  Deltager

  Det er min opfattelse, at dine følelser bunder i, at du ikke er videre.

  Tricket er derfor, at fokusere på:
  – hvorfor du (med rette) gjorde det forbi.
  – alle de andre “fisks i havet”.

  Hvis du er travlt med at møde nye skønne mænd, så glemmer du ham hurtigt.

  #21002
  chokoladefro
  Deltager

  Man kan godt have et crush på en person, selvom man godt ved, at det ikke vil fungere.
  Prøv at skifte fokus og glem ham.
  Hvis mavefornemmelsen er forkert …så er det forkert.

  #21004
  lillehjerte
  Deltager

  Næ, sådan en taber ville jeg ikke spekulere over længere. Ville bare fokusere på de ordentlige dejlige mænd derude jeg kunne glæde mig til at møde og være heldig at finde den helt rette.

  #21005
  Anette87
  Deltager

  Ja. For det er drønhamrende irriterende. Jeg har dog er ret godt overblik over, at jeg ikke skal være kærester med ham igen. Jeg bliver bare liderlig efter ham og finder ham spændende igen, nu hvor han ses med en anden. Altså nu hvor han er blevet interessant for andre. Er det ikke indrettet efter naturloven, at vi gerne vil have det, andre vil have? Synes Martin har talt om det som ét af de ‘tarvelige tricks’.

  Jeg er lidt flov over at indrømme det, men selvom jeg ikke vil være hans kæreste, har jeg altid haft det en smule lækkert med, at jeg var nummer 1 i hans øjne, så det har muligvis noget med mit eget ego at gøre, at jeg bliver jaloux over, at han ses med en anden.

  #21006
  lillehjerte
  Deltager

  Det er nok fordi du selv trænger til god sex. Men det kan du jo godt finde derude alligevel.
  Om det er en naturlov er måske muligt. Men mine højere kortikale funktioner kan godt frasortere det, da det ikke ville tjene til mit bedste. Sådan en “lov” har vel kun magt over en.sålænge man tror fuldt og fast på den. Har man noget der kan erstatte det tankesæt er det jo det der gælder.

  #21007
  Anette87
  Deltager

  Godt svar, Lillehjerte!

  #21009
  Eva Marie
  Deltager

  Du er jo nød til at stå ved din egen beslutning, og så komme videre…….det er dig selv der mærker at han ikke er kæreste emne, og jeg synes da heller ikke han lyder som et godt parti – Han lyder meget umoden. Det synes jeg også du gør:) du kan jo ikke først droppe ham, og så ikke lade andre ta´ham – sådan fungerer livet jo ikke – derfor skal du fokuserer på fremtiden og på at du sagtens kan finde en skøn fyr der både er sød, moden og fantastisk i sengen:)

  #21010
  Anette87
  Deltager

  Det er jeg helt med på. Men jeg vil nu ikke give dig ret i, at jeg er umoden, fordi jeg har de følelser, jeg har. Det ville være umodent, hvis jeg handlede på dem. Og det er jeg fuld bevidst om, at jeg ikke skal gøre. Men følelsen af jalousi er der stadig.

  #21011
  Eva Marie
  Deltager

  Nu skal du ikke misforstå mig,, men jeg kan jo kun se det skrevne ord 🙂
  Når jeg læser dit skriv, så læser jeg det som om at du har slået op med en fyr ( som jeg godt kan forstå du har) men bagefter så bliver du jaloux fordi han er kommet videre og har en anden. Jeg læser det lidt som om du opfører dig som en diva – du vil ikke have ham, og andre må IKKE FÅ HAM! Det er det jeg synes lyder umodent. Jeg kender ikke dig – og jeg er sikker på at du er en skøn pige 🙂 Men du må videre og så koncentrerer dig om andre ting end ham – De følelser du har for ham forsvinder med tiden…….ting tager tid 🙂

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.